Disney behandelt Pixar als derderangs studio - Stelling van de dag

Article
donderdag, 24 juni 2021 om 18:00
84d02e02cfed107ee189b01d8ffd43b5 4096x2214 9372bd70f1637193815
Disney heeft bekendgemaakt dat Black Widow naast een Disney+ premier access release ook nog eens in de bioscopen zal verschijnen. In de Stelling van de dag stellen we dat dat de zoveelste natrap is voor Pixar.
De coronacrisis zorgt voor veel lastige vraagstukken voor filmstudio's. Zo kon Disney plotseling haar films niet meer kwijt in de bioscoop. Als antwoord daarop kwam het bedrijf met een premier access release op Disney+ voor Mulan, Raya and the Last Dragon en meer films - waarbij kijkers 21,99 euro moeten betalen bovenop de gebruikelijke abonnementskosten. Dat gold alleen niet voor de Pixar-film Soul, waar medewerkers van de animatiestudio dan ook niet bepaald blij mee waren.
Je zou dan ook verwachten dat Disney de studio tevreden wil houden om haar volgende film wel dezelfde behandeling te geven als de rest van de Disney line-up. Vergeet het maar. Ook Luca is meteen zonder extra kosten sinds vorige week op Disney+ te zien, terwijl de bioscopen in veel landen alweer zijn geopend. En het is ook niet dat Disney daar nog even mee wil wachten, want het bedrijf heeft aangekondigd de aankomende Black Widow film niet alleen een premier access release te geven in juli, maar ook nog eens in de bioscoop uit te brengen. Het lijkt er dan ook op dat Pixar in de ogen van Disney niks meer is dan een derderangs studio.

Disney behandelt Pixar als derderangs studio - Stelling van de dag

Wat vind jij van de behandeling van Pixar en haar films? Snap jij de keuze van Disney? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn vanavond weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties