De beste Borderlands 2 deals: Vanaf 34,95 euro

  In Borderlands 2 kruip je in de huid van nieuwe personages: Salvador de Gunzerker, Maya de Siren, Zer0 de Assassin en Axton de Commando. Als onverschrokken vault-hunter schiet je vijanden naar het hiernamaals en verzamel je een shitload aan loot. Onder het mom van veel loot voor weinig geld, zetten wij op een rijtje waar je Borderlands 2 het goedkoopst kunt verkrijgen.

  Collega Rox heeft het spel voor jullie helemaal grijs gespeeld en in haar recensie op deskundige wijze beoordeeld met een mooie 8,8.

  Aan het einde van het eerste deel van de Borderlands-franchise was de Vault geopend en is slechterik Handsome Jack op zoek gegaan naar een nieuwe Vault met 'The Warrior', waarmee hij de wereld naar z'n grootje wil helpen. Aan jou de taak om hem te stoppen en ook de spelers uit deel één te bevrijden.

  Borderlands 2 is geen game waar je als een soort John Rambo doorheen banjert. Ontzettend moeilijk wordt het echter ook niet. De game biedt gewoonweg een gezonde uitdaging. Niet één waardoor je je controllers in de hoek wilt smijten, maar ook niet één die je binnen een paar avonden uitspeelt met je vrienden. Want met vrienden dien je het spel eigenlijk te spelen; de kracht van Borderlands 2 is de coöp.

  Games zijn echter al duur genoeg, dus wij sommen de goedkoopste plaatsen om Borderlands 2 aan te schaffen voor jullie op. Hieronder noemen we de prijzen inclusief verzendkosten.

  Xbox 360-versie:

  PlayStation 3-versie:

  PC-versie:

  Ook XGN is met de game aan de slag gegaan. Onderstaand kun je zien hoe Rob en Maikel het in Borderlands 2 opnemen tegen bandieten.

  Borderlands 2

  Verkijgbaar vanaf 21 september 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.