De 5 leukste Special Edition controllers ooit gemaakt!

  Iedere dag nemen we een controller ter hand bij het spelen van onze favoriete games. Gewapend met een stuk versleten plastic begeef je jezelf in de digitale wereld. We hoeven je niet te vertellen dat deze controllers soms in hele maffe, vette en hilarische versies op de markt verschijnen. De leukste vijf hebben wij voor je op een rijtje gezet!

  5. De Nintendo 64 Controller - Pikachu Edition

  Rond het einde van de jaren 90 van de vorige eeuw was Pokémon een regelrechte rage. Op straat zag je kinderen spelen met Pokémonkaarten, op het schoolplein werden gevechten gevoerd via Gameboy-linkkabels en op de Nintendo 64 kon je als fotograaf aan de slag in Pokémon Snap. De laatste titel kwam vooral goed uit de verf als je speelde met deze unieke blauw met gele Pokémon-controller. Gotta catch them all!

  4. The Legend of Zelda: Skyward Sword - Nintendo Wii Controller

  De eerste officiele Zelda-game (de release van de gamecube-port Twilight Princess niet meegerekend) zag in 2011 het levenslicht. Een klein probleempje, want je had een Wii Motion Plus nodig om het spel te kunnen spelen. Niet iedereen was in de weer geweest met Wii Sports: Resort en dus besloot Nintendo om The Legend of Zelda: Skyward Sword te bundelen met deze schitterende gouden Wii Remote met ingebouwde Wii Motion Plus. Tu-du-du-du!

  3. Goldeneye: 007 - Golden Classic Controller Pro

  My name is Bond... James Bond. De remake van Rare's razend populaire Nintendo-64 shooter was één van de grote verrassingen op de E3 van 2010. De vreugde werd nog groter, toen bekend werd dat het spel te verkrijgen was met een speciale gouden versie van de welbekende Classic Controller Pro voor de Nintendo Wii. Goldfinger zou er jaloers op zijn!

  De Titanfall Xbox One controller

  De bekende shooter van enkele oud-medewerkers van Infinty Ward kreeg zijn eigen Xbox One-controller. Hoe vet is het om hiermee te spelen op het moment dat je iemand online uit zijn Mech trekt? Wij waren in ieder geval erg onder de indruk van deze speciale controller met oranje vlakken. Als het je hiermee niet lukt om online te ownen, gaat het je nooit lukken!

  1. De C-3PO Xbox 360-controller

  De Xbox 360 Slim werd - in verband met Star Wars voor de Kinect - uitgebracht in een speciaal Star Wars-jasje. De console had het uiterlijk van het blauw met witte robottje R2-D2 (inclusief zijn geluidseffecten) en de controller werd voorzien van het gouden laklaagje van Anthony Daniels' robot-alterego. Let vooral op de details. De draadjes aan de onderkant van de controller en de ietwat aangepaste thumbsticks. Oh, my goodness Master Luke!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.