Top 5 beste handheld games

  Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je zit in de trein en verveelt jezelf het apenzuur. Wat doet een gemiddeld persoon dan? Inderdaad! Die pakt zijn telefoon of handheld erbij en gaat gezellig een spelletje spelen! Wat zeg je? Welke games voor onderweg je het beste kunt spelen? We hebben de top 5 beste handheld games op een rijtje gezet.

  5. Run, Sackboy, Run!

  Men neemt de grafische pracht en praal van LittleBIGPlanet en voegt hier de welbekende ren-en-sprin-gameplay van bestaande iOS en Android-titels aan toe. Het resultaat? Run, Sackboy, Run! Een simpel, maar doeltreffend (en verslavend) spelletje voor onderweg. Zorg er eens even snel voor dat Sackboy niet wordt opgegeten door die grote slang! Hup, hup, hup!

  4. Minecraft (Pocket Edition)

  De populariteit van Minecraft blijft maar groeien, dus komt Mojang met een versie voor onderweg. Met de draagbare versie kun je in de trein heerlijk je hart ophalen in de blokjes-achtige wereld. De PS Vita-versie en Minecraft: Pocket Edition voor iOS en Android zijn de ideale metgezel voor die lange reis naar Drenthe, zeker als je samen speelt met een vriend!

  3. Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

  Vanaf de eerste Super Smash Bros. voor de Nintendo 64 droomde men van een draagbare versie van Nintendo's populaire vechtgame. In 2014 werd deze droom werkelijkheid en kun je onderweg Megaman een vuiststoot verkopen met onze bruine aap met de rode stropdas. Verder zijn er trofeeën om te verzamelen, en is er een toffe co-op die je samen kunt spelen. Succes verzekerd!

  2. Mario Kart 7

  Onderweg is er niets leuker dan een Starbucks-koffie te halen over de finish van Mario Kart 7 scheuren, nadat je net een blauw schildje voor de wielen van je beste vriend hebt gedonderd. Racen, vliegen en een tochtje onderwater maken Mario Kart 7 een van de leukste feestjes die je onderweg kunt vieren! Veel personages, een online-modus, een steengoede multiplayer, veel karretjes en leuke (retro)banen. Wat wil je nu nog meer?! De nummer één uit deze lijst!

  1. Candy Crush Saga

  Ontdek de kleurrijke wereld van Candy Crush Saga en baan jezelf een weg door honderden levels! Ben jij nog niet aan het mierzoete en verslavende avontuur op iOS en Android begonnen? Ga dat dan eens even snel doen! Verdien tokens van je vrienden en speel de speciale droomwereld van Odus de Uil vrij. De tijd vliegt voorbij zonder dat je er erg in hebt, en daar gaat 't om!

  Mario Kart 7

  Verkijgbaar vanaf 2 december 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.