1. iPhone 11 Pro (Max)

'One More Thing‘ op onze lijst van aankondigingen vanaf het Apple Event 2019. Naast de iPhone 11 is er ook een iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uit de doeken gedaan. Dit zijn de grotere broertjes van de iPhone 11. Beide versies hebben drie camera’s op de achterkant. Naast de eerdergenoemde wide-angle en ultrawide lenzen, is namelijk ook de telephotolens aanwezig. Ook zal er een optie komen om negen foto’s achter elkaar te maken, wat voor een extra scherp beeld zorgt.

Verder is het scherm van de twee nieuwe iPhones verbeterd. Apple noemt dit scherm een Super Retina XDR-scherm, wat een hogere resolutie heeft dan een normaal Retina-scherm. Ook is Apple afgestapt van 3D-touch. In alle nieuwe iPhones zit nu Haptic Touch, waarbij je het scherm langer moet indrukken. Bij de iPhone 11 Pro is de batterijduur maar liefst vier uur langer dan bij de iPhone XS van vorig jaar. De iPhone 11 Pro begint bij een prijs van 1159 euro en de iPhone 11 Pro Max begint bij 1259 euro. Ook deze zijn vanaf vrijdag te pre-orderen op de website van Apple.

Dit zijn Alle Apple Event 2019 aankondigingen

Het nieuwste Apple Event is alweer voorbij. Gelukkig zijn er genoeg leuke aankondigingen geweest van producten waar we niet op kunnen wachten. Is er iets wat je hebt gemist? Of iets wat er echt uitsprong? Laat het ons weten in de comments!