Wraith is de laatste van de Apex Legends heroes

Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste van de Apex Legends heroes. Wraith is meteen vanaf het begin beschikbaar en net als Pathfinder handig voor mobiliteit in de game. Wraith kan er namelijk voor zorgen dat je hele team van punt A naar punt B kan teleporteren. Handig wanneer je snel naar de cirkel moet om te voorkomen dat je schade oploopt.

De Tactical Ability van Wraith is Into the Void. Hiermee kun je makkelijk ongezien je tegenstanders achterna rennen om ze vervolgens keihard neer te knallen. Je bent nog wel te zien door de paarse lichten die meezweven, maar de tegenstander zal je niet zomaar meer kunnen zien.

De Passive Ability van Wraith is ook heel handig, maar tegelijkertijd wat eng. Voices from the Void zorgt er namelijk voor dat een stem je waarschuwt, wanneer er vijanden in de buurt zijn. Best fijn, maar de hele dag door stemmen in je hoofd is nu ook geen pretje. Kijk maar wat er met Harley Quinn gebeurde in Suicide Squad.

Tot slot is er nog de Dimensional Rift, de Ultimate Ability van deze hero. Hiermee maak je twee portalen waartussen je hele team voor zestig seconden kan teleporteren. Wanneer je snel weg moet, omdat je zwaar onder vuur ligt kan deze vaardigheid ervoor zorgen dat je het allemaal overleeft.

Apex Legends is gratis verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.