Er zijn op dit moment acht speelbare Apex Legends heroes, waarvan er zes meteen aan het begin gebruikt kunnen worden. De andere twee kun je vrijspelen of kopen door middel van microtransacties. Het draait in Apex Legends voor een groot deel om knallen tot je erbij neervalt, maar de wapens die de verschillende heroes in Apex Legends kunnen gebruiken zijn hetzelfde. De Apex Legends heroes hebben allemaal verschillende vaardigheden die op een ander moment in de game cruciaal kunnen zijn en wij zetten alle details van de Apex Legends personages op een rijtje.

Bangalore

De eerste van de Apex Legends heroes is niemand minder dan Bangalore. Het verschil tussen Bangalore en de andere Apex Legends heroes zit hem dus in de unieke vaardigheden die ze hebben. Hiermee kun je jouw vijanden iedere keer net een stapje voor zijn, mits je weet wie je moet gebruiken.

De Tactical Ability van Bangalore is Smoke Launcher. Hiermee hang je een rookgordijn op, waar de Pokémon Cyndaquil nog jaloers op zou zijn. Op deze manier kun je het zicht van jouw tegenstanders wegnemen, waardoor je ineens achter ze kan verschijnen. De Passive Ability van deze bad-ass vrouw is Double Time. Hierdoor ga je sneller rennen wanneer je wordt geraakt, waardoor je ineens een stuk moeilijker te raken bent. Tot slot is er nog de Ultimate Ability van Bangalore. Dit is Rolling Thunder, waarmee je een artillerie aanval over laat vliegen, die een beetje te vergelijken is met de Precision Airstrike in Call of Duty: Modern Warfare 2.