Anthem is de nieuwe game van EA en BioWare, waarin jij een Freelancer bent. Tegen betaling ga je de strijd aan met verschrikkelijke monsters die in de open wereld van Anthem verscholen zitten. Soms gaat dit best makkelijk, maar hoe verder je komt hoe zwaarder de gevechten met je vijanden worden. Daarom hebben wij vijf Tips & Tricks voor Anthem op een rijtje gezet.

5. Blijf bewegen in combat

Anthem is enorm uitgebreid, maar de basis voor de game is toch de beweeglijkheid van de verschillende Javelins. Oke, eerlijk is eerlijk de Interceptor is qua snelheid te vergelijken met een cheeta, terwijl de Colossus eerder lijkt op een slak. Toch is het blijven bewegen en ontwijken van aanvallen van de vijand erg belangrijk, want op deze manier blijf je lang genoeg leven om zelfs het laatste monster een kogel door zijn kop te jagen.

Alle Anthem Javelins kunnen vliegen, dus daar moet je goed gebruik van maken. Je kunt zelfs stil hangen in de lucht om vervolgens een salvo Assault Rifles kogels op de monsters af te sturen. Daarnaast kun je dodgen om op die manier net wat langer in leven te blijven. Als je de sterke aanval van de vijand ontwijkt, kun je vervolgens weer shield op de grond vinden. Als je eenmaal weer levenspunten en shield hebt, is het tijd voor ronde twee. Die gaan de monsters niet overleven!