10. Challenge structuur

Na een aantal uur in Anthem te steken krijg je de tergende taak om een aantal uitdagingen te voltooien. Deze uitdagingen zijn alleen deel van de verhaallijn en moet je volbrengen om verder te gaan met het verhaal. Jammer is dat deze missies én extreem lang duren én extreem irritant zijn om te volbrengen.

De missie heet ‘The Challenge of the Legionnaires’. Voor deze missie moet je naar vier tombes afreizen om hier bij elke tombe een aantal taken te krijgen. De meeste taken zijn redelijk simpel om te volbrengen, zo moet je melee-kills en ultimate-kills maken. Een aantal van deze taken is alleen zo irritant dat we vier pakjes paracetamol achterover moeten drukken om zo geen hoofdpijn te krijgen.

Bij één van de taken moet je 15 kisten openmaken die verspreid zijn over de map. Dan zul je net zien dat nergens is aangegeven waar deze te vinden zijn of hoe je ze überhaupt kunt vinden. Zonder Google raad te plegen is deze taak een rotwerk om te volbrengen, waar je zo een aantal uur mee bezig bent. Dit is niet per se een van de problemen in Anthem, maar wel een zeer groot irritatiepunt.