Grenzeloos genot

Al dat plezier moet je natuurlijk ergens vinden en dat doe je in de reusachtige wereld van Anthem, waarbij je al snel het gevoel krijgt alsof je maar een vlekje bent op de kaart. De wereld voelt in vergelijking met andere open wereld games een stuk groter aan door de mogelijkheid om rond te vliegen. Het voegt een nieuwe, verticale dimensie toe die in andere games binnen het genre nog wel eens ontbreken.

Wij zagen de wereld via een missie die ons een jungle in stuurde waarbij we links en rechts onze ogen uitkeken. Een waterval hier, een meertje daar en overal monsters die de wereld tot leven deden komen. Zo vlogen we tijdens de missie langs een gigantische titaan die ons om ver wilde blazen voordat we besloten om er maar aan langs te vliegen en het beest met rust te laten.

Anthem gameplay maakt je tot Iron Man

Als er één ding zeker is dan is het wel dat de Anthem gameplay je het gevoel geeft alsof je Iron Man bent. De Anthem gameplay smaakt zeker naar meer en gelukkig hoeven we nog maar tot 22 februari 2019 te wachten voordat we allemaal aan de slag kunnen. Check ook vooral onze speciale gamescompagina voor alles wat we gezien en gespeeld hebben tijdens de gamebeurs in Keulen.

Anthem komt op 22 februari 2019 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.