Foto: EA

De eerste van de Anthem game details is dat je een post-apocalyptische wereld ontdekt waarin de mensheid flink wat technologische stappen heeft gezet. Dat is ook wel nodig want het universum is een stuk groter en dodelijker geworden. Gelukkig is er een groep genaamd de Freelancers die de mensheid probeert te redden.

Javelins: De Ranger

De Freelancers doen dit in Anthem door middel van een speciaal exoskelet, genaamd de Javelin. Er zijn vier soorten Javelins: De Ranger, Colossus, Storm en Interceptor. Elk type Javelin heeft zijn eigen specialiteiten, vaardigheden en soorten wapens die hij/zij kan gebruiken. Ook hebben ze allemaal een Ultimate Ability die de Javelins maar eens in de zoveel tijd kunnen gebruiken.

Laten we beginnen met de Ranger, want die is het meest gebalanceerd. Zo kan deze op Heavy Weapons na elk wapentype gebruiken en heeft de Ranger de Shock Mace ability waarmee flink wat schade aangericht wordt aan vijanden die daarbij in de buurt komen. De Ultimate Ability van de Ranger weet vijanden letterlijk omver te blazen, want de zogenoemde Multi-Target Missile Battery schiet automatisch een scala aan raketten op een aantal vijanden.