Foto: Marvel's Infinity War

Dit zijn de dingen die we allemaal al weten over The Avengers 4. Hierdoor maken we ons klaar voor de actievolle film die het vierde deel ons zeer waarschijnlijk gaat brengen.

LET OP! Mocht je de laatste Marvel-films (inclusief Ant-Man and the Wasp) nog niet hebben gezien, dan bevat dit artikel spoilers.

Filmtitel geeft veel weg

Als eerste staan wij even stil bij de nieuwe filmtitel. Recent zijn er namelijk details bekendgemaakt die mogelijk de titel van deze film al verraden. Het is ook erg aannemelijk dat de titel klopt omdat deze is gelekt door iemand die al een lange tijd actief is bij Marvel. Het enige twijfelpuntje is vooralsnog dat de titel mogelijk nog een werktitel kan zijn.

In ieder geval nam Trent Opaloch, cameraman van een hele reeks aan Marvel films de nieuwe Avengers-film op in zijn CV. Opvallend is dat hij de titel geen Avengers 4 noemde maar Avengers: End Game. Als dit echt de titel is dan kan de speculatie over de betekenis van de titel volop beginnen. Nadat Thanos het halve universum om zeep hielp met één vingerknipje, is het in ieder geval aannemelijk dat het einde der tijden mogelijk dichtbij komt.