Nou ja, dat zien we dan ook wel weer. Later in deze Maffe Maandag zul je namelijk merken dat ik helemaal geen Good Guy Greg ben. Maar goed, dat komt later dus. Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie lekker van de sneeuw genoten, of juist niet? Ik haat sinds dit jaar sneeuw. Vooral omdat je telkens met je vieze schoenen binnenkomt en dat dan de hele vloer weer vies is. Bah. Het schaatsen daarentegen is wel weer leuk.

En ja, ik baal ontzettend van het feit dat de Elfstedentocht niet doorging. Eigenlijk kon het wel doorgaan, maar men wilde geen risico nemen. Ach, volgende keer beter. We kijken niet naar het verleden, we kijken naar het heden en de toekomst. Daar gaat het tenminste om. Daarom gaan we in deze Maffe Maandag vanaf nu niet meer jammeren over de dingen die in het verleden gebeurd zijn. We gaan het over leuke dingen hebben.

Of minder leuke dingen. Want het volgende gaat over iets heel kuts. Soms heb je dat echter nodig in de Maffe Maandag. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Daarom ga ik jullie maandag helemaal verpesten met ongelofelijke kutmuziek. Een verkrachting aan je oren. Je oren zullen vanaf vanavond nooit meer hetzelfde zijn. Helemaal dankzij mij. Dat is toch best wat Good Guy Greg dan je dacht, hè.

Het gaat namelijk om het volgende. Er is een liedje gemaakt over Skyrim. Als eerbetoon. Het nummer heet Dragonborn en komt af van Headhunterz. Die ‘z’ aan het eind zegt al genoeg; dit moet heel erg slecht zijn. En dat is het ook. Nogmaals: enorme verkrachting aan je oren. Hoor het hieronder. Ik waarschuw je alvast: je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Je vriendin heeft een nieuwe legging nodig
Om meteen met de deur in huis te vallen: je vriendin heeft een nieuwe legging nodig. En wel direct. Het staat haar niet, ze wordt minder sexy door zo’n legging en je wil wel genieten van een blote been. Maar soms is het wel terecht dat ze een legging draagt, hoor. Kijk, op het moment is het gewoon koud buiten. Dan wil je gewoon een broek of een legging aan doen. Lekker warm is dat.

Maar jij, jij als lief vriendje, moet dat wel aanzien. Gelukkig heb ik een perfecte oplossing voor je: een nieuwe legging. Een nieuwe Tetris legging! Jazeker. Het ultieme Valentijnscadeau voor jouw lief. Waarom zou je het niet kopen? Het ziet er best stijlvol uit. Zelfs de vriendinnen van je vriendin zullen het mooi vinden.

Dus ja, waarom niet? Ga vanavond nog naar de online winkel en bestel die hap voor je vriendin. Gewoon doen, omdat het kan. Doe eens lief. Als je van games en van haar houdt, dan kun je toch beter zo’n Tetris legging kopen? Inderdaad. Doe het nu, voordat het te laat is.