De Nintendo Switch is iets meer dan een jaar geleden uitgebracht. De hybride console wist veel mensen ervan te overtuigen om de nieuwe console in huis te halen. Maar dat kwam deels ook door de vele aankondigingen die Nintendo in de loop van de tijd heeft bekendgemaakt. Zo kunnen Switch gebruikers binnenkort aan de slag met Nintendo Switch releases als Super Smash Bros, Metroid en een heuse Pokémon RPG.

Wij denken dat Nintendo genoeg content zal brengen naar haar paradepaardje. Wij kijken in ieder geval uit naar deze aangekondigde titels.

South Park: The Fractured But Whole

South Park personages gaan hun debuut maken op de Nintendo Switch. De actie-RPG is ontwikkeld door Ubisoft, in samenwerking met Matt Stone en Trey Parker, de makers van South Park. De South Park game werd tijdens een Nintendo Direct aangekondigd. South Park: The Fractured But Whole is vorig jaar uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.Nu is het de beurt aan de vele Switch-gebruikers om aan de slag te gaan met de zevende South Park-game.

De Switch-versie zal alle uitgebrachte DLC bevatten. Daarnaast zal je de aankomende DLC Bring the Church ook meegeleverd krijgen. In onze review van South Park: The Fractured But Whole waren we vooral verrast door de humor en de verschillende RPG-elementen. Deze elementen en meer zullen met het gemak van de Nintendo Switch overal te spelen zijn.

South Park: The Fractured But Whole is vanaf 24 april verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.