Vorig jaar verscheen er een tweet waarin Daniel Lingen, Community Manager bij EA de Skate fans liet denken dat er een nieuw deel voor de franchise onderweg is. In de tweet die hij plaatste stond alleen "#Skate4", later heeft EA aan de fans laten weten dat er helemaal geen Skate 4 in productie is.

Dus nu is het een kwestie van hopen dat er nog een aankondiging zal komen, een nieuw deel in de Skate franchise zou zeker geen probleem zijn als je kijkt naar het succes van de franchise. Wij hopen in ieder geval op een aankondiging en willen EA een beetje een duwtje in de rug geven van wat we dan willen. Check onze 5 redenen waarom we Skate 4 willen.

Het competitive aspect van Skate 3

De eerste keer dat je Skate 3 opstart heb je al vrij snel het idee dat je de game onder de knie hebt. Je grindt wat toffe relingen, maakt wat gekke jumps en scoort wat punten. Een game waar je makkelijk in kan stappen, en het ontdekken van alle skateparks is ook zo gedaan.

Totdat je online gaat en spelers de meest vreemde trucjes ziet doen, dan bedenk je al snel dat er nog flink wat geoefend moet worden als je dat wil behalen. Na flink wat uren grinden (hihi) in Skate 3 kun je mee gaan doen aan competities. Wanneer je wint geeft het echt een erg tof gevoel, vooral aangezien je tegenstanders ook goed kunnen zien wat voor gekke trucjes je hebt uitgevoerd.