Foto: HBO

Dit artikel kan spoilers bevatten, als je deze serie nog niet hebt gezien en nog geen openbaringen van de serie wilt weten kun je beter niet verder lezen.

We zijn gehecht geraakt aan de personages

Als je alle seizoenen van Game of Thrones hebt gekeken, kan het niet anders dan dat je gehecht bent geraakt aan in ieder geval één of meerdere personages. Het belangrijkste aan de serie gaat natuurlijk om de troon en wie daarop zal zitten, we hebben allemaal iemand in ons hoofd die daar het meeste recht op heeft.

Of je nou verliefd bent geworden op de mooie, krachtige Daenerys Targaryen, iets te hard gelachen hebt om Tyrion Lannister, Jon Snow ontzettend cool vindt of nog een ander personage hebt gevonden dat volgens jou op de troon zou moeten zitten. We zullen niet weten wie de plek inneemt totdat het laatste seizoen is uitgekomen.

Ook zijn we ontzettend benieuwd wie deze oorlog zal gaan overleven en of er überhaupt nog land zal zijn om over te regeren als de white walkers de muur hebben gepasseerd. Game of Thrones is altijd al los geweest met het vermoorden van belangrijke en geliefde personages, dus het is altijd weer nagelbijten tot Game of Thrones seizoen 8 over is.