5 redenen om Halloween (2018) te kijken - Slasher op hoog niveau
Foto: Universal Pictures

5. Originele moorden

Er komen een hoop originele vormen van moord voor in Halloween 2018. En een slasher film draait natuurlijk vooral om moorden. Hoe gruwelijker ze zijn, des te beter de film. Hoe iemand het verzint dat een hoofd wordt uitgehold en uitgesneden als een pompoen is een bijzondere vraag, maar zo’n moord geeft zeker een Halloween sfeer. Michael weet steeds weer iets nieuws te verzinnen.

Dit soort bijzondere moorden lijken vooral voor te komen bij mensen die hem belachelijk maken of hem gruwelijk in de weg staan. De reden dat de moorden van Michael nog gruwelijker worden is omdat hij onmenselijk sterk is. Het is eng om te zien hoe Michael zonder enige moeite iemand oppakt en hun nek breekt. Dat was de laatste van de lijst van 5 redenen om Halloween (2018) te kijken.

5 redenen om Halloween (2018) te kijken

Halloween draait nu in de Nederlandse bioscopen. En na het lezen van deze 5 redenen, zal deze aankomende slasher nu vast op jouw lijstje van films die je moet kijken staan. Wij hebben hem al gezien en een Halloween review geschreven, maar het is aan te raden om de film eerst zelf te bewonderen vanwege spoilers.