PlayStation Productions heeft natuurlijk een prachtige bibliotheek van games waaruit zij kunnen kiezen dus, er is genoeg materiaal om te verfilmen. Daarom hebben wij hier een top 5 van de games die wij het liefst verfilmd willen zien door PlayStation Productions. De spellen staan niet op volgorde, want ze verdienen allemaal evenveel credit.

5. God of War

De God of War franchise heeft al acht titels die behoorlijk wat content hebben om te verfilmen, maar ook flink wat mogelijkheden bieden om het verhaal voort te borduren. De brute actie van een God of War film zou door menig fan gewaardeerd worden.

God of War is een hack en slash-franchise gemaakt door Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio. Hierin speel je de Griekse halfgod Kratos. De laatste release is God of War (2018) hier is Kratos eindelijk uit Griekenland en probeert een rustig leven te leiden met zijn kind en vrouw in Noorwegen. Zijn vrouw komt te overlijden en haar laatste wens was om op de hoogste piek van alle werelden uitgestrooid te worden.

Dit gaat alleen niet van een leien dakje en Kratos wordt gedwongen om zijn rustige periode te doorbreken en weer in het harnas te klimmen. Dit keer om Noorse goden een flink pak slaag te geven.