5. Inventaris geordend houden

Je inventory goed beheren is niet voor iedereen een leuke taak. Het liefst wil je dat je alles kan oppakken wat je ziet liggen. Helaas werkt dat niet zo in Fallout 76 en ben je beperkt in wat je allemaal bij je kan dragen. Het is daarom ook niet slim om alles op te pakken wat je ziet liggen. Pak bijvoorbeeld alleen ijzeren voorwerpen als je die grondstoffen nodig hebt.

Eén van onze Fallout 76 BETA tips is dus niet te hebberig worden met alle voorwerpen die je ziet liggen. Denk goed na bij wat je precies nodig hebt en maak een lijstje. Wanneer je van plan bent armor te craften bijvoorbeeld, kijk dan goed naar wat je daar voor nodig hebt en neem alleen die items met je mee. Zo zorg je ervoor dat je niet te veel bij je hebt en dus langzamer wordt.

Het is ook handig om veel ruimte te maken wanneer je op een groot avontuur gaat of een quest doet. Wanneer je bij een kamp bent kan je al je spullen in een kist stoppen. Bethesda heeft zelfs een knop waarbij je alle junk in één keer in de kist gooit. Zo bespaar je tijd en ruimte! Maar denk er wel aan dat je kist ook niet oneindig veel ruimte heeft.