Voorafgaand aan de E3 loopt de spanning altijd hoog op. Tal van gamers hopen dat bepaalde titels onthuld zullen worden, maar die dromen komen niet altijd uit. Ook wij hadden dit jaar onze verwachtingen die helaas niet waarheid zijn geworden.

5. Een nieuwe Batman game

We beginnen onze lijst met E3 2017 verwachtingen die niet zijn waargemaakt met Batman. Dat er een nieuwe Batman game werd aangekondigd leek onwaarschijnlijk, maar de reden waarom we toch hoopten op een officiële aankondiging is vanwege een hoop geruchten. De geruchten over deze nieuwe Batman game waren namelijk in flinke details omschreven.

De nieuwe Batman game zou ‘Arkham Insurgency’ heten en zich ongeveer drie jaar na de gebeurtenissen van Batman Arkham Origins afspelen. Volgens deze geruchten zou Batman het opnemen tegen de Court of Owls, met sidekick Robin (Dick Grayson) nu speelbaar in het verhaal. De Batmobile zou terugkeren en bekende locaties als Wayne Manor en The Batcave zouden eindelijk volledig te verkennen zijn.

Voorlopig zijn deze details niets meer dan geruchten, maar de omschrijving van deze Batman game maakt ons enorm enthousiast. Zouden jullie een nieuwe Batman Arkham game willen zien?