Eigenlijk is het altijd hetzelfde verhaal: je koopt een spelcomputer en dan is er nog zoveel leuks s te koop. Natuurlijk heb je een game nodig. En dan is het lastig kiezen, gezien er meer games uit zijn. En daarnaast is er nog een hoop accessoires te koop. Inmiddels is er ook een hoop Switch accessoires al te koop. Denk aan: extra geheugen, meer controllers, opbergdoosjes voor je games, opladers, stuurtjes voor Mario Kart en ga zo maar door. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Daarom lees je in dit artikel welke 5 Switch accessoires je nu daadwerkelijk nodig hebt.

5. Powerbank om onderweg op te laden

De nummer 5 is niet de meest essentiële accessoire die je nodig hebt, maar wél zeer handig! De Switch is namelijk een hybride console die je zowel thuis kan gebruiken, aangesloten op de tv, of onderweg mee kan nemen. In dat laatste geval is het apparaat dus min of meer een handheld. En we weten allemaal dat er bij handhelds een beperkte batterijduur geldt.

Dus wat wil je in huis hebben? Een powerbank die je aan kunt sluiten! Een paar uur gaat de Switch wel zonder voeding mee. Maar stel dat je op weg bent naar Amerika, dan kan het zomaar gebeuren dat in een potje Mario Kart 8 de spelcomputer opeens leeg is. Want een vlucht van zo'n 10 uur vindt de Switch te lang.

Als je een powerbank koopt, let dan wel op een die daadwerkelijk zinvol is bij de Switch. Je hebt ze in verschillende soorten en maten (en ook prijsklassen!). En niet alles is even geschikt. Wij raden je deze aan: de Xtorm Fuel Bank. Al zijn er natuurlijk genoeg alternatieven.