Fortnite is ontzettend populair en dat zelfs terwijl de game nog volop ontwikkeld wordt. Onlangs heeft Epic Games de update uitgerold voor het derde seizoen van Battle Royale. Deze update brengt een hoop vernieuwingen naar de geliefde player vs player modus waardoor het nu eenvoudiger wordt om tegenstanders de baas te worden. Wij geven jou de 5 beste Fortnite tips om beter te worden in Battle Royale!

5. Zoek een landingsplek en voltooi challenges

Met de komst van de redelijk nieuwe locaties zoals Tilted Towers, Snobby Shores en Haunted Hills zou je verwachten dat spelers zich meer verspreiden wanneer ze uit de Battlebus springen. Maar wanneer je voor het eerst naar Tilted Towers gaat, sta je toch echt opeens midden in een slagveld. De eerste tip in deze Fortnite tips special is dus om goed na te denken over de mogelijke landingsplekken en jouw speelstijl. Grote steden en locaties in het midden van de map zijn over het algemeen drukker dan locaties aan de zijkant van de map.

Het risico bij de zijkanten van de map is wel dat je een flink stuk moet rennen als de veilige cirkel aan de andere kant van de map komt. Bij het lanceren van seizoen 3 heeft Epic Games de vernieuwde challenges toegevoegd waardoor vijanden zich meer verspreiden om bijvoorbeeld deze challenges te halen. De challenges zijn bijvoorbeeld vijanden verslaan in Fatal Fields of schatkisten looten in Pleasant Park. Een gratis extra tip van ons is om deze challenges ook te voltooien aangezien je dan sneller de verschillende plekken leert kennen en bovendien krijg je er gratis items voor die jouw uiterlijk veranderen!