Top 5 beste eSports gaming muizen - Steelseries, Logitech en Razer
Foto: SteelSeries

2. SteelSeries Rival 710

De plaats van de runner-up wordt ingenomen door wederom een SteelSeries gaming muis. De SteelSeries Rival 710 kwam in 2018 uit, maar is niet draadloos als de Rival 650 Wireless. Een ander groot verschil tussen beide muizen is dat de Rival 710 een stuk zwaarder aanvoelt. Hoe zwaar je je muis wil hebben is vooral persoonlijke voorkeur, dus wanneer je een zware muis wil, is dit misschien wel de beste keuze voor jou.

Een toffe feature die we nog niet bij andere gaming muizen hebben gezien is het LED-scherm aan de voorkant van de muis. Hierop kun je verschillende teksten, logo’s of een zelfgemaakte tekening laten zien. Daarnaast zijn er een aantal games, waaronder DOTA 2 en Counter-Strike: Global Offensive, waarbij je de score kunt zien op de muis. Deze muis is ook duur maar niet zo duur als de Logitech G903 en de SteelSeries Rival 650 Wireless.

De SteelSeries Rival 710 is normaal gesproken te koop voor 109,99 euro. Maar op dit moment is de gaming muis in de aanbieding bij bol.com voor 84,99 euro.