Foto: Razer

Een gaming muis voor eSports heeft geen input vertraging en moet lekker in de hand liggen, maar het blijft toch vaak persoonlijke voorkeur. Er is een enorm aanbod en daarom is het niet makkelijk om een gaming muis uit te kiezen. De gaming muizen van verschillende merken hebben een ander gewicht, een andere vorm en zien er anders uit. Om de keuze iets makkelijker te maken, hebben wij de vijf beste gaming muizen op een rij gezet.

5. Razer DeathAdder Elite

Deze lijst met de beste eSports gaming muizen wordt afgetrapt door de Razer DeathAdder Elite. Deze optische gaming muis staat garant voor ultieme precisie. Elke keer dat jij in een snelle beweging op het hoofd van je tegenstander mikt in een potje Call of Duty: Black Ops 4 is het raak. Maar dat is niet het enige, want de Razer DeathAdder Elite heeft ook nog eens een aantal extra knoppen.

In totaal heeft deze gaming muis vas Razer namelijk zeven instelbare knoppen. Alle knoppen kunnen door middel van de Razer Synapse Software worden ingesteld. Twee van die knoppen zitten aan de linkerkant van de muis. Hiermee kan er snel worden gewisseld tussen verschillende wapens in Fortnite Battle Royale of Counter-Strike: Global Offensive; twee games waarin elke seconde telt.

De Razer DeathAdder Elite is nu bij bol.com te verkrijgen voor 64,90 euro.