Laten we beginnen met een kleine uitleg over de game. Apex Legends is de nieuwe battle royale game van Respawn Entertainment en EA. Er kan een keuze worden gemaakt uit acht verschillende legends, die allemaal een unieke vaardigheid hebben. De game werd al gauw een groot succes. Binnen acht uur na de release waren er al meer dan één miljoen spelers. Momenteel heeft de game al meer dan 25 miljoen downloads.

5. Solo en duo modi

We beginnen de lijst van features die wij willen zien in Apex Legends met solo en duo modi. Wat is er nou leuker dan een solo en een duo modus? Het is perfect voor het battle royale genre en leuk om alleen of met vrienden te spelen. Door deze modi toe te voegen wordt de game wat gevarieerder en kan je zelf bepalen met wie je speelt of alleen.

Recent zijn dataminers er al achter gekomen dat Respawn Entertainment, de makers van Apex Legends, waarschijnlijk een Solo en een Duo modus aan de game zal toevoegen. Zij zijn hier achter gekomen door meerdere spelbestanden van de game te onderzoeken. De modi zijn momenteel nog niet officieel aangekondigd, maar hier kan binnenkort misschien verandering in gaan komen.