Meerdere spelers van Syndicate hebben op het officiële forum van de game problemen met de co-op gemeld. De game loopt bij hen vast als ze de game in online co-op spelen. Een vervelend probleem en extra pijnlijk voor EA en Starbreeze aangezien de game zich vooral richt op die co-op modus.

Electronic Arts heeft inmiddels gereageerd op de problemen. Een woordvoerder van de uitgever verklaarde tegenover website Shacknews dat de ontwikkelaars naar het probleem kijken. In de tussentijd wordt er een tijdelijke oplossing gegeven die je kunt proberen als je last van vastlopers hebt in de co-op. Volgens EA treedt er een conflict op tussen de in-game chat en de Xbox Live party chat wanneer je deze gebruikt. Het verlaten van de party chat zou het probleem moeten oplossen.

Syndicate ontving van ons een hoge 8,5 in de recensie. Eke bestempelde de game als "een ontzettende toffe shooter met één van de beste co-op modi van de afgelopen jaren." Je kunt de recensie ook in video-vorm kijken of onze singleplayer en multiplayer Nieuw Binnen bekijken voor meer informatie over de game.