DiRT Showdown

 • DiRT Showdown (Xbox 360)
 • Releasedatum: 24 mei 2012
 • PC, PS3, Xbox 360

DiRT Showdown

DiRT Showdown is een compleet nieuwe race game vol adrenaline, snelheid, stijl en vernietiging van de makers van de bekroonde DiRT franchise. Spelers duiken in een nieuwe wereld vol arcade races, snelheid en tricks dankzij pick up and play controls en knallen hun weg naar de 'Showdown' finales om te strijden tegen rivalen omringd door duizenden fans in een trillende festival sfeer.

6 Volgers

3 In collectie

2 In wenslijst

PEGI 7
Genre
Racing, Arcade racer
Releasedatum
24 mei 2012
Franchise
DiRT
Publisher
Codemasters
Developer
Codemasters
Platformen
PC, PS3, Xbox 360

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Launchtrailer

DiRT Showdown

Race Hard Party Hard Gameplay Trailer

Nieuw Binnen: DiRT Showdown

Belangrijke updates

 • Top 5 beste rallygame series - Racen in de modder

  De meeste gamers zijn wel bekend met racegames. Lekker scheuren op een circuit. Aleen focussen deze series focussen zich op een compleet ander aspect van racen. Dit is de top 5 beste rallygame series.

  17 april 2017 Mari Stas
 • Games With Gold januari 2016 bekendgemaakt

  Leden van Xbox Live Gold krijgen in januari weer nieuwe gratis spellen voorgeschoteld, dankzij het Games With Gold programma. Wat er volgende maand gratis te spelen valt, lees je hieronder.

  22 december 2015 Jeff buizerd
 • Wordt Dirt 4 binnenkort door Codemasters aangekondigd?

  Codemasters heeft gehint naar een nieuw deel van racegame Dirt. De studio deed dit door middel van een aantal Tweets die net zijn verschenen.

  21 augustus 2014 Jelle de Wolf
 • Werkt Codemasters aan nieuwe rallygames?

  Codemasters, bekend van onder andere de F1-serie en Grid 2, is waarschijnlijk bezig aan een nieuwe rallygame. Althans dat doet een tweet vermoeden van de ontwikkelaar. Deze game zou best weleens een opvolger kunnen zijn voor Dirt 3.

  6 januari 2014 Brian van den Berg
 • De beste videogames van 2012 tot nu toe

  De eerste helft van het jaar 2012 zit er alweer bijna op. We hebben in die zes maanden tijd heel wat slechte en goede games voorbij zien komen. Darkstar: The Interactive Movie bereikte in mei het absolute dieptepunt door een één te scoren in de recensie. Toch kunnen we over het algemeen tevreden terugkijken op de periode. Er werden heel wat negens uitgedeeld en omdat niet iedereen een stevig gevulde portemonnee heeft, zet XGN de vijf games die je gespeeld moet hebben op een rij.

  19 juni 2012 Berry Zwets 20 reacties