Spec Ops: The Line

 • Spec Ops: The Line (Xbox 360)
 • Releasedatum: 29 juni 2012
 • PC, PS3, Xbox 360

Spec Ops: The Line

Spec Ops: The Line is een third-person shooter die ontwikkeld is door de Duitse studio Yager Development. De game neemt je mee naar Dubai. Als kapitein Martin Walker leidt jij het Delta Force team die naar Dubai is gestuurd om het post-catastrofale Dubai te verkennen. Als speler kom je achter de gruwlijkheden die de oorlog met zich mee heeft gebracht en begin je te lijden onder hallucinaties. 

9 Volgers

8 In collectie

4 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Shooter, Third-person shooter
Releasedatum
29 juni 2012
Publisher
2K Games
Developer
Yager
Platformen
PC, PS3, Xbox 360

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Behind the Line: Deel 2

Launchtrailer

Behind the Line: Deel 1

E3 2012 TV Trailer

Belangrijke updates

 • 2K games op GeForce NOW beschikbaar

  Er zijn vanaf nu 2K games op GeForce NOW beschikbaar. Titels die vanaf vandaag beschikbaar zijn op GeForce NOW zijn onder andere BioShock Remastered en Spec Ops.

  15 augustus 2017 Diantha van Petegem
 • De top 5 beste game endings - Spoilers ahead!

  Het einde van Watch Dogs 2 is recentelijk aangepast. Het einde bevat nu namelijk nieuwe dialogen tussen de hackers van Dedsec. Nu verandert dit niet heel veel aan de game, maar er zijn games die door hun einde nog lang in het geheugen van gamers gegrafeerd staan. Tijd om een kijkje te nemen naar de beste game endings!

  9 maart 2017 Julius Tolle 2 reacties
 • Top 8 games met keuzes die gevolgen hebben

  Games geven je steeds meer mogelijkheden, er is namelijk niet altijd meer een lineaire verhaallijn die je moet volgen. Door de juiste keuzes kun je andere verhaallijnen volgen of krijg krijg je opeens een tegenslag. Dit zijn games met keuzes die gevolgen hebben voor de rest van de game.

  12 april 2015 Robin Verstegen 4 reacties
 • Games gebaseerd op boeken: oh yes!

  Met Middle-earth: Shadow of Mordor heeft ontwikkelaar Monolith Productions een geweldige game neergezet die natuurlijk gebaseerd is op de befaamde boeken van J.R.R. Tolkien. Maar er zijn uiteraard meer ijzersterke games die hun verhalen te danken hebben aan getalenteerde romanschrijvers. Wij hebben er een handjevol voor je uitgepikt.

  3 oktober 2014 Marko Mikic
 • De ondergesneeuwde games op de Xbox 360!

  De Xbox One is kort geleden officieel in Nederland verschenen en belooft een hoop next-gen geweld met zich mee te brengen. Dat betekent echter niet dat de Xbox 360 geen toffe games meer te bieden heeft. Sterker nog: de 360 kent een aantal ondergesneeuwde games die je misschien hebt gemist, maar nu nog steeds zeker de moeite waard zijn.

  14 september 2014 Marko Mikic 5 reacties