Assassin's Creed: Brotherhood

 • Assassin's Creed: Brotherhood (Xbox 360)
 • Releasedatum: 18 november 2010
 • PC, PS3, Xbox 360

Assassin's Creed: Brotherhood

Speel als Ezio, een grootmeester in het vermoorden van mensen, en verken Italië tijdens de renaissance. De Tempeliers zitten hem op de hielen, maar hij besluit om ze in het hart van de organisatie aan te pakken en reist af naar Rome. Daar maakt Ezio connecties met andere moordenaars die vechten tegen corruptie en macht. De Assassin sluit banden met diverse broederschappen en hoopt op deze manier een einde aan de machtige Tempeliers te maken.

9 Volgers

57 In collectie

2 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Avontuur
Releasedatum
18 november 2010
Franchise
Assassin's Creed
Publisher
Ubisoft, Ubiosft Montreal
Developer
Ubisoft Montreal, Ubiosft Montreal
Platformen
PC, PS3, Xbox 360

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Assassin's Creed Universe Trailer

Classic and Platinum Editions Trailer

VideoDex #3

De Verdwijning van Leonardo Da Vinci

Belangrijke updates

 • Assassin's Creed Ezio The Collection gelekt

  Dit jaar komen er geen nieuwe Assassin's Creed games uit, dit heeft Ubisoft al eerder bevestigd. Toch hadden vele het vermoeden dat Ubisoft zou komen met een remake van een van de bekende titels. Op de Franse gamewebsite Gameblog werd een promotie afbeelding van Assassin's Creed Ezio The Collection gelekt die dit gerucht versterkt.

  2 september 2016 Shania Loos 6 reacties
 • 'Assassin's Creed remakes komen naar Xbox One en PS4'

  Er komen enkele Assassin's Creed remakes zeer waarschijnlijk naar de Xbox One en de PlayStation 4. Er is nog niks officieel bekendgemaakt, maar de namen zijn al opgedoken.

  18 augustus 2016 Koen Stienstra 3 reacties
 • Assassin's Creed games - Hoe historisch correct zijn ze?

  Assassin’s Creed kennen we allemaal als een franchise vol historie, bekende personages en onvergetelijke omgevingen. Of het je nou geen moer interesseert of juist wel, er is vast wel een moment door je hoofd gegaan waarop je dacht: “is dit wel waar?” In dit artikel bekijken we met een kritische bril de Assassin's Creed games en hun historische correctheid.

  22 januari 2016 Kasper Mennink 2 reacties
 • Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  12 juli 2015 Joris van Venrooij 8 reacties
 • Top 10 Assassin's Creed easter eggs

  Of je nou een fan van Assassin’s Creed bent of niet, één ding moet je Ubisoft nageven: de ontwikkelaar heeft absoluut oog voor detail. De vele easter eggs in de spellen zijn daar een voorbeeld van. Dit is onze top 10 Assassin’s Creed easter eggs!

  6 juli 2015 Joris van Venrooij