De Avonturen van Kuifje

De Avonturen van Kuifje

De avonturen van Kuifje is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van regisseur Steven Spielberg. Speel als Kuifje en ga als reporter op pad. Hij begint aan een groots avontuur waarbij die een verloren schat op de bodem van de oceaan moet vinden, maar Kuifje is niet de enige die de schat op het oog heeft. Samen met kapitein Haddock en hondje Bobby verkent Kuifje diverse gebieden voor aanwijzingen, maar gevaar ligt op de loer.

1 Volgers

3 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Actie, Avontuur, Platformer
Releasedatum
20 oktober 2011
Publisher
Ubisoft
Developer
Ubisoft
Platformen
PC, PS3, Xbox 360, Wii, 3DS

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Nieuw Binnen: De Avonturen van Kuifje

Eerste 18 minuten gameplay

Filmmakers Interview

Rob en Rox over De Avonturen van Kuifje

Belangrijke updates

 • Nieuw Binnen: De Avonturen van Kuifje

  Er draait niet alleen een film van Kuifje in de bioscopen, er is ook een hele leuke game van. Rox en Rob gaan aan de slag met de co-op modus van De Avonturen van Kuifje.

  2 november 2011 Rob Ottens
 • Bekijk de eerste 18 minuten van De Avonturen van Kuifje

  De Avonturen van Kuifje game is gemaakt naar de gelijknamige film. Maar is deze game net zo goed als de film of doet hij onder? Bekijk het in deze gameplay beelden.

  2 november 2011 Jeroen Kats
 • De Avonturen van Kuifje Review

  Kuifje is stoer, daar kan niemand omheen. Zelfs volwassenen schamen zich niet om dat openlijk toe te geven. Niet alleen zorgt de beroemde journalist voor volle bioscoopzalen, ook is er naar aanleiding daarvan een game verschenen. Maar is Kuifje ook leuk in en videogame? Die vraag gaan we nu voor je beantwoorden.

  1 november 2011 Rox van der Helm 11 reacties
 • Achter de schermen bij De Avonturen van Kuifje

  Steven Spielberg en Peter Jackson vertellen je meer over hun ervaring met Kuifje. Het maken van de film en game komt allemaal aan bod in deze boeiende video.

  1 november 2011 Jeroen Kats
 • De Avonturen van Kuifje bevat beperkte Kinect-ondersteuning

  Sinds enkele dagen ligt De Avonturen van Kuifje in de winkel. De game heeft Kinect-ondersteuning, maar het is bedoeld als extraatje en niet meer dan dit.

  23 oktober 2011 Rox van der Helm