Blur

Blur

In Blur stap jij in de auto voor meer dan het rijden van een paar rondjes. Je stapt in de auto voor actie. Er zijn twintig andere coureurs die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk als eerste bij de finish komen. Omdat twintig een aantal is dat niet niks is, wil het nog wel een chaostisch worden op de weg. Maar hoe meer tegenstanders, hoe zoeter de overwinning is. Verzamel verschillende power-ups en beuk je tegenstanders van de baan. In Blur race je in bekende steden als Barcelona en Los Angeles.

2 Volgers

13 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 7
Genre
Racing, Arcade racer
Releasedatum
28 mei 2010
Publisher
Activision Blizzard, Bizarre Creations
Developer
Bizarre Creations
Platformen
PC, PS3, Xbox 360

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Freeze Trailer

Blur

Rick Sloof over Blur

Launch Trailer

Belangrijke updates

 • Top 5 beste kartgames - Racen naar plaats 1

  In de loop van de jaren zijn er een hoop kartgames uitgekomen. Van de meeste grote franchises zijn de personages wel eens in een kart gestapt. Dit zijn de 5 beste kartgames.

  7 juni 2017 Mari Stas 5 reacties
 • De ondergesneeuwde games op de Xbox 360!

  De Xbox One is kort geleden officieel in Nederland verschenen en belooft een hoop next-gen geweld met zich mee te brengen. Dat betekent echter niet dat de Xbox 360 geen toffe games meer te bieden heeft. Sterker nog: de 360 kent een aantal ondergesneeuwde games die je misschien hebt gemist, maar nu nog steeds zeker de moeite waard zijn.

  14 september 2014 Marko Mikic 5 reacties
 • Blur-ontwikkelaar: 'De volgende generatie consoles kan het racegenre redden'

  Gareth Wilson, die meewerkte aan racespel Blur, denkt dat de volgende generatie consoles het racegenre weer nieuw leven in kan blazen. Hij vindt dat een nieuwe console noodzakelijk is.

  3 mei 2012 Laura Kempenaar 2 reacties
 • Wilson: 'Blur was net als spek met cornflakes, een foute combinatie'

  Hoewel Blur goede resencies kreeg (hier bij XGN een 8,0) vielen de verkoopcijfers van deze racer toch wat tegen en mede hierdoor was Bizarre Creations, de ontwikkelaar van deze game, gedwongen eerder dit jaar haar deuren te sluiten. Nu komt Gareth Wilson, de voormalige lead designer tijdens de ontwikkeling van Blur, met een uitleg waarom de game niet goed verkocht.

  25 juli 2011 Mateusz Galle 5 reacties
 • Blur wordt een grote franchise

  Mario Kart hebben we waarschijnlijk allemaal wel eens gedaan. Ook op de Xbox 360 en de PlayStation 3 kunnen we sinds kort als het ware Mario karten, maar dan in de vorm van Blur.

  20 juli 2010 Tristan Brinkman 15 reacties