DJ Hero

DJ Hero

DJ Hero is een variant op Guitar Hero en laat spelers in plaats van het besturen van een gitaar scratchen op plastic draaitafels. Het apparaat lijkt dan ook bijna exact op een draaitafel. Net als in Guitar Hero is het ook bij deze game de bedoeling om de liedjes op het scherm zo goed mogelijk na te spelen om punten te verdienen.

0 Volgers

12 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 12
Genre
Muziek
Releasedatum
30 oktober 2009
Franchise
DJ Hero
Publisher
Exient Entertainment, FreeStyleGames
Developer
FreeStyleGames
Platformen
PS3, Xbox 360, Wii

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

VGA '09 Nominaties - Meest Innovatieve Game

DJ Hero

Gorillaz Vs Public Enemy Gameplay Trailer

50 Cent Vs Queen Gameplay Trailer

Belangrijke updates

 • Poll - Wat is de beste muziekgame?

  Om te vieren dat Rock Band 4 is aangekondigd is er een poll online gezet. Deze week kan je op jouw favoriete muziekgame stemmen. Om het overzichtelijk te houden, zijn alleen de beste (op basis van Metacritic) muziekgames in de lijst verwerkt. Zo kent Guitar Hero alleen al 14 games. Mocht je nou echt jouw favoriete muziekgame missen, zet het dan even in de comments.

  5 maart 2015 Anoniem 3 reacties
 • Kotick: 'Enthousiasme voor DJ Hero ging ten koste van Guitar Hero'

  De Guitar Hero franchise werd een enorm succes maar ging met de meest recente delen een beetje bergafwaarts. Bobby Kotick zegt dat er niet naar het publiek werd geluisterd en dat DJ Hero hier de reden voor is.

  23 juli 2011 Wouter 3 reacties
 • Dit is het 'laatste' van DJ Hero

  Nu het laatste downloadbare content pakket voor DJ Hero en DJ Hero 2 uit is, is de koek op. Tenminste, dat was oorspronkelijk de bedoeling. Nu blijkt de franchise slechts bevroren voor een nog onbepaalde tijd.

  21 april 2011 Max van Zeeland 8 reacties
 • Pendulum als laatste DLC voor DJ Hero

  Onlangs heeft Activision laten weten te stoppen met de ontwikkeling van alles omtrent Guitar Hero en DJ Hero, waaronder downloadbare content. Als laatste DLC voor DJ Hero 2 kunnen we gaan mixen met de Australische drum and bass/breaks groep Pendulum.

  15 februari 2011 Timo 4 reacties
 • Speel nu ook muziek uit deel 1 in DJ Hero 2

  Goed nieuws voor de DJ Hero liefhebbers: Activision heeft laten weten dat er een patch aankomt voor DJ Hero 2 zodat je ook muziek uit DJ Hero kan spelen in dit laatste deel.

  11 november 2010 Rox van der Helm