Life is Strange kopen voor Xbox 360

Life is Strange is een episodische game.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor Mobile, PC, PS3, PS4, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Life is Strange weet niet meteen een betoverende sfeer neer te zetten als Telltale games waarmee je meteen van je stoel afgeblazen wordt, maar de sfeer die er is, is wel uniek! Sowieso ben na twee uur spelen wel hooked om door te spelen. Er zit zoveel in deze game dat de game minder lineair is dan een Telltale game en je dus meer wilt ontdekken.

  • Veel tijd besteed aan kleine details
  • Slechts 5 euro
  • Verslavend om alles te ontdekken
  • Sfeertje!
  • Het terugspoelen van de tijd niet 100% overtuigend
  • Makkelijke puzzels
  • Tempo ligt erg laag
Releasedatum 30 januari 2015
Genre Actie, Avontuur
Platform Xbox 360
Ook voor Mobile, PC, PS3, PS4, Xbox One
Publisher Square Enix
Developer Dontnod

Life is Strange guide - Wij helpen je bij de belangrijkste keuzes!

Op 23 juni 2017 - 5 reacties

Deze maand is Life is Strange gratis te krijgen via de PlayStation Store als je een PlayStation Plus abonnement hebt. De game zit boordevol keuzes waarvan sommigen belangrijk zijn voor het verhaal en sommige minder belangrijk. Maar wat zijn nou de 'juiste' keuzes? Wij zetten de belangrijkste in deze Life is Strange guide voor je op een rijtje!

Wat vind jij van een prequel van Life is Strange? - XGN Doe Mee

Op 3 juni 2017 - 1 reactie

Het Pinksterweekend is aangebroken, wat voor velen een extra dagje vrij betekend en dus ook lekker een extra dagje gamen. Misschien een goed moment om Life is Strange eens op te pakken. De XGN Doe Mee heeft het deze week namelijk over die titel.

Life is Strange vervolg in de maak

Op 19 mei 2017

Er is een Life is Strange vervolg in de maak. Dat maakte ontwikkelaar DONTNOD bekend. Ze kondigde de game aan met een korte video.

Life is Strange serie in de maak bij Legendary Studios

Op 28 juli 2016 - 1 reactie

Legendary Digital Studios is met Square Enix overeengekomen dat het samen een Life is Strange serie zal maken. Om bekend te raken met de game en het verhaal is het eerste hoofdstuk van de game nu gratis te downloaden via PlayStation, Xbox en Steam.

Life is Strange Episode 1 gratis te krijgen vanaf morgen

Op 20 juli 2016

Vanaf morgen is Life is Strange Episode 1 gratis te krijgen. Dat heeft Square Enix bekendgemaakt. In tegenstelling tot de DLC's van Battlefield en andere acties zal Life is Strange Episode 1 gratis te krijgen zijn voor altijd.

Life is Strange 2 wordt gefundeerd op Kickstarter

Op 5 april 2016 - 1 reactie

Life is Strange, volgens velen een briljante verhalende game, is dermate populair dat het publiek het heft voor de ontwikkeling van Life is Strange 2 in eigen handen heeft genomen. Er is namelijk een Kickstarter campagne gestart om de game nieuw leven in te blazen.