• Warface: Xbox 360 Edition (Xbox 360)
  • Releasedatum: 22 april 2014
  • Xbox 360

Warface: Xbox 360 Edition kopen voor Xbox 360

Ga in deze free-to-play multiplayer de strijd aan met Blackwood, een nieuwe wereldorde die de aarde in een internationale crisis heeft gedompeld.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

Warface is een free-to-play game geworden die in eerste opzicht heel interessant is, maar als je dieper graaft merk je toch dat er een paar kanttekeningen zijn. Het vrijspelen van voorwerpen kost nogal wat tijd en moeite en dat kan voor velen de reden zijn om al vrij snel af te haken. Het feit dat niet alle klassen meteen speelbaar zijn helpt daar ook niet aan mee. Dat de game grafisch niet van de bovenste plank is, is te verwachten van een gratis spel, en dit vergeet je al snel vanwege de soepele gameplay. Warface is daarmee een game geworden die vooral bedoeld is voor spelers die echt de game echt willen omarmen.

  • Uitgebreide multiplayer met veel customisation
  • Co-op met maximaal vijf man
  • Gameplay is solide
  • Lang wachten op beloningen
  • Grafisch niet indrukwekkend
Releasedatum 22 april 2014
Genre Shooter, First-person shooter
Platform Xbox 360
Publisher Microsoft Studios
Developer Crytek Kiev, Crytek

Warface lanceringstrailer voor Xbox 360

Op 24 april 2014

De free-to-play first person shooter van Crytek, Warface, is vanaf vandaag ook beschikbaar voor Xbox 360-eigenaren. Ga het gevecht aan op diverse speelvelden met vrienden of onbekenden en zorg ervoor dat jouw team zegeviert. Bekijk de lanceringstrailer voor de game hier.

Warface: Xbox 360 Edition vanaf nu verkrijgbaar

Op 24 april 2014

De free-to-play shooter van Crytek, Warface, is sinds vandaag verkrijgbaar voor de Xbox 360. Iedereen met een Gold abonnement kan de game vanaf nu kosteloos spelen.

Warface op 22 april naar Xbox 360

Op 8 april 2014 - 1 reactie

De Xbox 360-versie van Warface, heel toepasselijk Warface Xbox 360 Edition geheten, zal op 22 april naar de console van Microsoft komen.

Warface in open bèta op Xbox 360

Op 28 maart 2014 - 3 reacties

De free-to-play shooter Warface van ontwikkelaar Crytek verkeert momenteel in een open bèta op de Xbox 360. Dat heeft Larry 'Major Nelson' Hryb, director of programming voor Xbox Live, bekend gemaakt op zijn blog.