De series in deze lijst met 10 veel te lange Netflix series hadden beter na één seizoen kunnen stoppen. Dat wil niet zeggen dat de series niet meer vermakelijk zijn na het eerste seizoen. Het eerste seizoen is veel beter dan het vervolg, waardoor dit vervolg een beetje als overbodig wordt gezien.

10. Misfits

Iedereen heeft wel eens bedacht hoe het zou zou om superkrachten te hebben? De groep jongeren in de serie Misfits maken van die droom werkelijkheid. Dat doen ze alleen niet bewust. Misfits is een serie over een groep jongeren die een taakstraf moet uitvoeren, omdat ze de wet hebben overtreden. Hier belanden ze in een rare elektrische storm, waardoor ze ineens superkrachten hebben.

Dat klinkt zeker als een tof verhaal en de cast met onder andere Antonia Thomas, Iwan Rheon en Lauren Socha speelde ook uitstekend. Helaas werd de originele cast steeds verder uitgedund in latere seizoenen. Hierdoor hadden de makers van Misfits het eigenlijk beter bij één seizoen kunnen houden. Op dit moment zijn er maar liefst vijf seizoenen.