Fallout New Vegas

De eerste twee Fallout games kwamen uit in de jaren 90 en werden gemaakt door Obisidian Entertainment. Voor Fallout 3 nam Bethesda de boedel over en zette zijn eigen team erop, maar dat betekende niet dat de rol van Obisidan uitgespeeld was.

Voor Fallout New Vegas, een soort tussendeel voor Fallout 3 (2008) en Fallout 4 (2015), kreeg de oorspronkelijke ontwikkelaar weer de franchise in handen en dat legde de game geen windeieren.

Fallout New Vegas speelt zich af in Las Vegas en omgeving. De stad is grotendeels bespaard gebleven van nucleaire schade dankzij de inspanningen van casinomagnaat Mr. House. Zo’n tweehonderd jaar later is er een strijd om de macht in New Vegas.

Mr. House, die een computer geworden is, de New California Republic en het Caesar’s Legion hebben het allen gemunt op totale macht in New Vegas. Aan jou als speler om partij te kiezen.

De graphics van Fallout New Vegas vallen niet bij elke gamer in de smaak, maar is wel super geliefd bij fans van de serie. De verhaaltelling is beter dan onder Bethesda’s pen en dat stemt men tevreden. Zolang je dus door de mindere graphics heen kunt kijken, is het zeker nog de moeite waard om in Fallout New Vegas te duiken.

Welke oude PC games speel jij nog?

Dit waren volgens ons tien oude PC games die het oppakken waard zijn. Misschien dat jij ook wel vaak oude PC games nog speelt. Wij zijn benieuwd naar welke. Laat het ons in de comments weten!