De 10 handigste Netflix features - Wat je misschien nog niet wist van Netflix

1. Genres zoeken op code

Deze feature wordt met goud bekroond in deze lijst met de handigste Netflix features: het zoeken van genres met een code. Als je naar bepaalde series of films op zoek bent, is het handig om verschillende genres te filteren. Alleen laat Netlix je bij lange na niet alle genres zien, alleen de genres die in jouw regio relevant zijn. Nu is hier iets handigs op gevonden: codes die een bepaald genre aangeven.

Als je Netflix op een desktop gebruikt, want alleen daarop werkt deze functie, kun je door codes te gebruiken elk genre opzoeken. Je vult in je zoekbalk in: hppts://www.netflix.com/browse/genre/(hier vul je de code in) en voilà, je krijgt alle films en series van dat genre te zien. Wil je alle codes en aanhangende genres in een overzicht zien? Ga dan even naar Appletips.nl en zie daar alle genres die Netflix je niet laat zien, maar er dus wel degelijk zijn. Leuk vooruitzicht: het zijn er honderden!

De 10 handigste Netflix features – Wat je misschien nog niet wist van Netflix

Dat zijn de 10 handigste Netflix features van dit moment op een rijtje. Sommige van deze features kende je misschien al, andere kende je misschien nog niet. Laat ons in de reacties eens weten welke van deze features jij het handigst vindt!