Foto: 20th Century Fox

Deadpool

De Amerikaanse en extravagante superheld Deadpool start deze lijst met de beste Pathe Thuis films in. De film die draait om de superheld Deadpool werd in 2016 uitgebracht. De uitbundige Deadpool, oftewel Wade Wilson (gespeeld door Ryan Reynolds) is een populair karakter van de Marvel Comics, vooral vanwege zijn nonchalante persoonlijkheid.

Deadpool wil ook wel eens de vierde muur breken door met de kijker te communiceren. Het karakter werd al eerder gespeeld door Reynolds, namelijk in X-Men Origins. Daar werd de vertoning van Deadpool alleen hevig bekritiseerd omdat het karakter in de film totaal niet deed denken aan de grappige held.

Deze film doet Deadpool wel eer aan. De film zit vol met actie en leuke momenten. Deze combinatie heeft voor veel succes gezorgd, zowel financieel als kritisch gezien. Het publiek en critici waren vol lof over Deadpool en niet in de laatste plaats vanwege het optreden van Reynolds. De tweede Deadpool film komt er binnenkort aan, dus hoog tijd om het eerste deel te bekijken!