The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

 • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Xbox One)
 • Releasedatum: 28 oktober 2016
 • Platformen: PS4, Xbox One, PC

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition is een nieuwe versie van het klassieke Skyrim. De game is grafisch flink bijgewerkt. Ook kent deze nu mod ondersteuning voor de consoles.

0 Volgers

0 In collectie

1 In wenslijst

Genre
Role-playing
Releasedatum
28 oktober 2016
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Top 5 games met draken - Voor de drakendoders en liefhebbers

  Nu het bekend is dat de ontwikkeling van Scalebound gestopt is, moeten drakendoders -en liefhebbers met andere games aan hun trekken komen. Dus wil je een goed alternatief op Scalebound? Check dan onze top 5 games met draken!

  10 januari 2017 Dirk van der Meer
 • Update - Nintendo Switch games mogelijk gelekt op webshop

  Er zijn mogelijk drie Nintendo Switch games gelekt op de website van ebgames. Op de Nintendo Switch pagina van de webshop waren pagina's aangemaakt voor de games, maar deze zijn inmiddels verwijderd.

  2 januari 2017 Jelle van der Linden 5 reacties
 • Deze game sequels wil de redactie graag zien

  In de PlayStation 2017 line-up wordt een vervolg op Bloodborne verwacht. Maar er zijn natuurlijk nog een hoop andere games die een sequel verdienen die nog niet aangekondigd zijn. De redactie geeft antwoord op de vraag: Welke game sequels wil jij graag zien en waarom?

  29 december 2016 Julius Tolle 4 reacties
 • De vijf beste remastered games 2016 - Het mooiste van vroeger

  Het uitbrengen van remasters lijkt een grote trend bij veel uitgevers. Ook 2016 kent weer veel remasters en special editions. We nemen een kijkje op games die opnieuw zijn uitgebracht in HD en collecties met grafische verbeteringen. Wat zijn de beste remakes en remasters van dit jaar? Je leest en ziet het in de vijf beste remastered games 2016!

  18 december 2016 Julius Tolle 7 reacties
 • XGN Game Awards 2016 - De nominaties per categorie

  Het is bijna weer zover, de jaarlijkse XGN Game Awards. Tijdens de XGN Game Awards 2016 is het, net als voorgaande jaren, mogelijk om te stemmen op jouw favoriete game van dit jaar. Stemmen geeft de game niet alleen meer aandacht, maar je kunt er zelf ook nog leuke prijzen mee winnen.

  25 november 2016 Djimon Tete