Vampyr

 • Vampyr (Xbox One)
 • Releasedatum: november 2017
 • Platformen: PS4, Xbox One, PC

Vampyr

In deze vampieren-RPG speel je Jonathon E. Reid, een legerchirurg die na de Eerste Wereldoorlog terugkeert naar Londen en daar het slachtoffer van vampirisme wordt. Als vampier moet je erachter zien te komen wat er voor gezorgd heeft dat je gemuteerd bent geraakt, maar probeer je ook te kijken hoe je jouw nieuw verkregen krachten kunt inzetten.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Role-playing
Releasedatum
november 2017
Publisher
Focus Home Interactive
Developer
Dontnod
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Vampyr gameplay met meerdere features toegelicht [Gezien op E3 2017]

  De Franse studio Dontnod is niet alleen bekend van het magistrale Life is Strange. Naast gevoelige verhalen vertellen kent de ontwikkelaar ook een heel duistere kant. Door de straten hoor je gefluister dat de ontwikkelaar hordes aan vampieren los laat dit jaar. Zijn wij opgewassen tussen de Vampyr gameplay?

  25 juni 2017 Jimmy Kemkes
 • Vampyr release aangekondigd voor november 2017

  De vampiersgame Vampyr heeft een releaseperiode gekregen. De Vampyr release zal in november van dit jaar plaatsvinden.

  9 juni 2017 Tom Boshouwers
 • World IP Day is vandaag! Dit zijn 10 IP's om de in gaten te houden

  Vandaag is het World IP Day! En om deze vreugdevolle gelegenheid te vieren leek het ons een uitgewezen kans om te kijken welke games met nieuwe IP er aan zitten te komen. Dit zijn de 10 IP's om in de gaten te houden!

  26 april 2017 Giel Veenstra
 • Vampyr Preview - Bloedvergieten in de jaren '20

  Jagen op bloed in het Londen van de jaren '20, dat is wat je kunt verwachten in dit nieuwe avontuur van ontwikkelaar Dontnod. Als vampier maak je de straten van de Britse hoofdstad onveilig. De bloederige details in deze Vampyr preview vertellen meer over de wereld die de game te bieden heeft.

  9 februari 2017 Stefan Stuursma
 • Vampyr game - Video-interview over Dontnods nieuwste game

  De nieuwe game Vampyr komt eind 2017 uit voor PlayStation, Xbox One en PC. In de game volgen we het avontuur van Jonathan Reid, die zowel dokter als vampier is. Wij spraken Dontnod over de nieuwe Vampyr game. Bekijk het interview hier bovenaan de pagina.

  8 februari 2017 Julius Tolle