Crackdown 3

 • Crackdown 3 (Xbox One)
 • Releasedatum: 7 november 2017
 • Platformen: Xbox One, PC

Crackdown 3

Crackdown laat je spelen als agents, klonen met buitenaardse krachten die zijn gemaakt door The Agency. Deze groep van wetshavende organisaties wil namelijk de drie bendes in het fictieve Pacific City voor eens en voor altijd uitroeien. De Oost-Europese Volk, de Oost-Aziatische Shai-Gen en de Latijns-Amerikaanse Los Muertos maken de boel namelijk onveilig.

0 Volgers

0 In collectie

2 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Avontuur
Releasedatum
7 november 2017
Franchise
Crackdown
Publisher
Microsoft Studios
Developer
Realtime Worlds
Platformen
Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Official 4K Trailer

First Look Trailer

E3 2014 Trailer

Belangrijke updates

 • De 5 beste Xbox One exclusives van 2017

  We nemen een kijkje naar de vijf beste Xbox One exclusives van 2017. We hebben alleen de games gekozen waarvan we zeker weten dat ze nog dit jaar verschijnen. De releases van alle vijf deze games zijn officieel bekend. Bekijk naar welke Xbox One exclusives wij het meest uitkijken.

  14 juni 2017 Jordy Gomes 6 reacties
 • Crackdown 3 gameplay hands-on [Gespeeld op E3 2017]

  Meer dan zeven jaar na de release van Crackdown 2 mogen we later dit jaar eindelijk met de nieuwe Crackdown aan de slag. Wij hebben deze Microsoft exclusive al even aan de tand gevoeld tijdens de Xbox Showcase op de E3. Alles over de Crackdown 3 gameplay lees je in deze hands-on!

  14 juni 2017 Laura de Fluiter 2 reacties
 • 5 toffe Microsoft exclusives uit de Xbox E3 persconferentie!

  Tijdens de Xbox E3 briefing van gisteravond zijn maar liefst 22 exclusieve titels langsgekomen. Bekende games zoals Sea of Thieves en Crackdown 3 kwamen voorbij, maar er werden ook nieuwe titels uit de doeken gedaan. In dit overzicht vind je 5 toffe Microsoft exclusives op een rijtje!

  12 juni 2017 Laura de Fluiter
 • Microsoft maakt Crackdown 3 release bekend tijdens E3

  De nieuwe Crackdown 3 release is bekend. De release werd bekendgemaakt op de persconferentie van Microsoft. De game komt uit op 7 november.

  12 juni 2017 Tony van Leeuwen
 • Deze 7 Xbox One exclusives 2017 komen er nog aan!

  Het is tot nu toe een lastig jaar voor Microsoft. Dit jaar kwamen nog niet veel exclusieve games uit voor de Xbox One. Toch kunnen bezitters van de Xbox One naar deze 7 games uitkijken. Deze Xbox One exclusives 2017 komen er nog aan!

  22 april 2017 Mari Stas