The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim is het land van de Nords. Zij zijn opgewassen tegen de strenge kou die in de regio heerst. Een duistere tijd breekt echter aan met de terugkomst van de legendarische draak en een burgeroorlog. Om het nog erger te maken is de koning van Skyrim vermoord. Donkere tijden worden voorspeld en het is aan jou de taak om de stabiliteit in de regio terug te brengen en in ere te herstellen

 

4 Volgers

0 In collectie

2 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Role-playing
Releasedatum
Geannuleerd
Franchise
The Elder Scrolls
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks
Platformen
Switch, PC, Wii U, PS3, Xbox 360

XGN

Community

Metacritic

Laatste screenshots

Belangrijke updates

 • Deze game sequels wil de redactie graag zien

  In de PlayStation 2017 line-up wordt een vervolg op Bloodborne verwacht. Maar er zijn natuurlijk nog een hoop andere games die een sequel verdienen die nog niet aangekondigd zijn. De redactie geeft antwoord op de vraag: Welke game sequels wil jij graag zien en waarom?

  29 december 2016 Julius Tolle 4 reacties
 • The Elder Scrolls 6 bevestigd door Bethesda's Todd Howard

  Todd Howard van Bethesda heeft The Elder Scrolls 6 bevestigd tijdens de E3. Hoewel we er al wel vanuit konden gaan dat de titel in ontwikkeling is, is het dan nu ook officieel dat de The Elder Scrolls 6 bevestigd is door Bethesda.

  14 juni 2016 Tony van Leeuwen
 • Skyrim Remaster Features - Wat wij willen zien

  Met alle geruchten die de laatste tijd de ronde doen over een eventuele Skyrim remaster die op de E3 aangekondigd gaat worden, vroegen wij ons af waarom Bethesda dit zou moeten doen. Lees hier de dingen die we willen zien aan Skyrim remaster features.

  10 juni 2016 Tony van Leeuwen
 • Skyrim PlayStation 4 en Xbox One versie gelekt?

  Base.com, een Britse webwinkel, heeft op haar webpagina een Skyrim PlayStation 4 en Xbox One versie online gezet. Skyrim werd voor deze platformen nog niet aangekondigd door Bethesda.

  9 juni 2016 Koen Stienstra
 • The Last of Us 2 en Uncharted 4 - Q&A Tuesday met Hugo!

  Deze week in Q&A Tuesday bespreken we The Last of Us 2 en Uncharted 4, onze favoriete TV series, The Elder Scrolls 6 en meer! Deze week met de helemaal uit Spanje overgekomen XGN eindbaas Hugo!

  26 april 2016 Matthijs Rooks