Rayman Origins | Wii

Releasedatum: 25 november 2011
Rayman Origins boxart
Genre: Platformer
Releasedatum: 25 november 2011
Franchise: Rayman
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Ook beschikbaar op: PS3, 360, Vita, PC

Onze score

9.3
Recensie
Lezen

Gebruikers score

9 /10
2 stemmen | 44/1536 Wii games

Belangrijke updates

Recensie: Rayman Origins

26 december, 2011 - Tom Boshouwers

Een Rayman Origins recensie? Hebben we die niet al gehad? Jawel, de oplettende bezoeker zal de recensie van collega Eke al voorbij hebben zien komen. Die recensie ging over de Xbox 360 en PlayStation 3 versie van de game. Ubisoft heeft ons nu ook de Wii versie van Rayman Origins gestuurd en daar gaat deze recensie over. Dus hoe brengt de game het ervan af op de console van Nintendo?

6 reacties

Rubriek: Interview: Gabrielle Shrager en Michael Micholic over Rayman Origins

12 november, 2011 - Eke Bosman

Met een enorm hoog cijfer voor Rayman Origins vraag je je wel eens af: hoe komt dat toch? Nou, XGN dacht hetzelfde en kreeg de kans om Gabrielle Shrager en Michael Micholic, respectievelijk narrative director en international product manager, aan de tand te voelen.

1 reactie

Impressie: Rayman Origins

29 oktober, 2011 - Eke Bosman

Rayman wordt gemist. De oude, nostalgische franchise heeft in het recente verleden alleen maar games als Raving Rabbids en Rayman 3D opgeleverd. Daar baalt de mens van. Maar er lijkt een wonder te gebeuren. Ubisoft komt namelijk met Rayman Origins, een game die je terug naar de goede oude gameplay moet meenemen. Jippie!

4 reacties

Impressie: Rayman Origins

2 oktober, 2011 - Joeri Hertogs

Voor heel wat mensen staat de Rayman franchise garant voor een flinke portie nostalgie. De eerste game dateert immers alweer uit 1995. Zestien jaar later verschijnt Rayman Origins, een prequel die wat meer uitleg moet verschaffen over de wereld van Rayman.

4 reacties

meer updates »