Laatste recensies

 

Luftrausers 8.0

Luftrausers

 24 april 2014 om 17:00 - Laura Kempenaar

Hectiek! Ben je er klaar voor? Hopelijk wel, want van de 2D vliegtuig shoot 'em up Luftrausers kun je aardig in de stress raken. Laat je niet kisten, brokkenpiloot, want deze vliegeniersgame is een flinke portie heerlijke uitdaging.

0 reacties

The Sly Cooper Trilogy (PS Vita) 7.5

The Sly Cooper Trilogy (PS Vita)

 24 april 2014 om 09:00 - Alwin Wubs

Onlangs kwam het sterke inFamous: Second Son uit van ontwikkelaar Sucker Punch Productions. Wellicht kennen jullie de studio vooral van die unieke superhelden-serie. Tijdens het PlayStation 2-tijdperk was Sucker Punch echter vooral bekend van de (ondergewaardeerde) Sly Cooper-serie, en die roots zijn nu opnieuw te ontdekken in The Sly Trilogy voor de PlayStation Vita.

0 reacties

LEGO The Hobbit 8.2

LEGO The Hobbit

 13 april 2014 om 14:00 - Laura Kempenaar

Het was slechts twee maanden geleden dat TT Games The LEGO Movie Video Game uitbracht, maar de franchise loopt zo goed dat daar gemakkelijk heel snel een LEGO The Hobbit achteraan kon. Te snel, of is LEGO The Hobbit vernieuwend genoeg voor de LEGO-moeë gamer?

9 reacties

The LEGO Movie Video Game (3DS) 6.0

The LEGO Movie Video Game (3DS)

 10 april 2014 om 15:00 - Stefan Stuursma

Dat LEGO allang niet meer alleen wordt verkocht in de vorm van plastic bouwsteentjes is bij de meeste mensen wel bekend. Het speelgoed is niet alleen goed voor diverse games, maar ook de bioscoopzalen worden momenteel gedomineerd door het merk. Voor een ieder die de avonturen van The LEGO Movie thuis nog een keer wil beleven, is er een gelijknamige game op de markt verschenen.

0 reacties

Steamworld Dig: A Fistful of Dirt 7.2

Steamworld Dig: A Fistful of Dirt

 24 maart 2014 om 14:00 - Laura Kempenaar

Leuk dat de zon schijnt, maar menig gamer steekt momenteel liever zijn kop in het zand. Waarom? Omdat SteamWorld Dig: A Fistful of Dirt nu op PlayStation 4 en Vita is verschenen.

2 reacties

Final Fantasy X/X-2 Remaster 9.2

Final Fantasy X/X-2 Remaster

 21 maart 2014 om 16:00 - Erik Dekker

Gamers voeren al jaren felle discussies over welke Final Fantasy titel een remake verdient. Deel VII is zonder twijfel de meest gehoorde game in de chaos, en ontwikkelaar Square-Enix lijkt ons er soms een beetje mee te plagen. Maar het lijkt erop dat met der tijd alle klassieke Final Fantasy games een nieuw jasje krijgen. Nu is het de beurt aan deel X en de spin-off X-2, die respectievelijk twaalf en tien jaar geleden het levenslicht zaten. Het is daarom ook een fantastische prestatie dat beide avonturen in de magische wereld van Spira zich met gemak staande weten te houden tussen role-playing games van vandaag de dag.

8 reacties

Dragon Ball Z: Battle of Z 4.0

Dragon Ball Z: Battle of Z

 2 februari 2014 om 17:00 - Sebastiaan Quekel

In navolging van Dragon Ball Z: Battle of Gods, de eerste film van Goku en zijn vrienden sinds zeventien jaar, komen de makers van Artdink op geen denkbaar beter tijdstip met een nieuwe Dragon Ball-game op de proppen: Battle of Z, een vanaf de grond opnieuw gebouwd deel. De hamvraag is of het de zure nasmaak van het Kinect-deel en van Ultimate Tenkaichi kan wegpoetsen.

4 reacties

OlliOlli 8.0

OlliOlli

 27 januari 2014 om 16:00 - Laura Kempenaar

Tien jaar geleden was alles dat Tony Hawk aanraakte goud, waaronder menig Tony Hawk-game. Nu horen we weinig van de skateboarder qua games, maar gelukkig is er een nieuw skateboardwonder: OlliOlli.

1 reactie

Doki-Doki Universe 7.5

Doki-Doki Universe

 7 januari 2014 om 15:00 - Wouter Greveling

Het is in games tegenwoordig vrij normaal om je problemen op te lossen met geweld. Een kogel tussen de ogen of een knuppel tegen het hoofd bijvoorbeeld, maar Doki-Doki Universe laat zien dat het ook anders kan. Namelijk door te praten met elkaar. Misschien steek je er dan zelfs nog wat van op, en dat is precies wat het onschuldige robotje uit deze game wil bereiken.

1 reactie

Proteus 7.5

Proteus

 3 januari 2014 om 14:00 - Alwin Wubs

Wat is een game? Vroeger leek die vraag simpel, want vrijwel alle games volgden bepaalde basisprincipes. Er was een doelstelling, er was gameplay, er waren verschillende gebieden. Proteus, zoals meer games heden ten dage, heeft geen boodschap aan dergelijke elementen. Is Proteus wel een game?

0 reacties