Call of Duty: WW2

Call of Duty: WW2

De Call of Duty WW2 Switch versie is definitief van de baan. Tijdens de Ask me Anything op Reddit beantwoordde ontwikkelaar Sledgehammer vragen over de aanstaande Call of Duty. Op de een ja-nee vraag van ThePCGamingNoob of WW2 ook naar de Switch kwam antwoordde de ontwikkelaar simpelweg 'nee'. Meer hierover kun je lezen in dit nieuwsbericht.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Shooter, First-person shooter
Releasedatum
Geannuleerd
Franchise
Call of Duty
Publisher
Activision
Developer
Sledgehammer Games
Platformen
Switch, PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Top 5 first person shooters van 2017 die nog uit gaan komen!

  Liefhebbers van een goed potje schietgeweld opgelet: in dit artikel werpen we een blik op de top 5 aankomende first person shooters van 2017. We hebben alleen de games uitgekozen die dit jaar nog zullen verschijnen.

  8 juli 2017 Diantha van Petegem 5 reacties
 • Top 5 beste E3 2017 games volgens Hugo

  De E3 was van epische proporties met games in alle vormen en maten, van de indie-developer die zijn laptopje openklapt op een nabijgelegen parkeerplaats, tot de AAA-publishers die volledige venues en enorme standruimte afhuren om hun nieuwste games te tonen. Deze vijf pareltjes zijn diep op mijn netvlies gebrand; dit is mijn top 5 beste E3 2017 games!

  18 juni 2017 Hugo Welkers 14 reacties
 • Top 10 E3 games die dit jaar nog zullen uitkomen

  Afgelopen week zijn er zoveel goede games, DLC en hardware aangekondigd dat we met veel plezier vooruit kijken naar de rest van het jaar. Daarom hebben we de beste E3 games die nog dit jaar uitkomen op een rijtje gezet.

  17 juni 2017 Tristan Bogaers 24 reacties
 • De top 5 beste E3 2017 games volgens Jimmy

  Een eerste E3-jaargang heeft een hoop legendarische herinneringen voor mij gecreëerd. Er zijn namelijk een heleboel mooie titels en afspraken langsgekomen waar ik over een paar jaar nog steeds aan denk. Maar nu de onmogelijke taak om een top 5 beste E3 2017 games samen te stellen. Bereid je voor op mijn hersenspinsels!

  17 juni 2017 Jimmy Kemkes 3 reacties
 • Call of Duty WW2 multiplayer hands-on [Gespeeld op E3 2017]

  Steeds verder ging de Call of Duty-franchise de toekomst in, met wisselende reacties. Ontwikkelaar Sledgehammer heeft deze futuristische voortgang tot een stilstand geroepen, om eindelijk terug te keren naar de roots. Of deze eerste ervaring goud weet te behalen, vind je hier in de Call of Duty WW2 multiplayer hands-on.

  16 juni 2017 Jimmy Kemkes 3 reacties