Mario + Rabbids Kingdom Battle

 • Mario + Rabbids Kingdom Battle (Switch)
 • Releasedatum: 29 augustus 2017
 • Platformen: Switch

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Dit is het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen de meest iconische games-held aller tijden, Mario, en de brutale, chaotische & schattige Rabbids. De wereld van Mario + Rabbids Kingdom Battle zit vol geflipte figuurtjes, mooie omgevingen en waanzinnige werelden om te verkennen. Ga met ze op avontuur en ervaar het Paddenstoelenrijk zoals je dat nog nooit hebt gedaan! Een nieuwe wereld, aangepakt door de ondeugende Rabbids maar tjokvol geheimen en hommages aan de klassieke Mario-games!

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 7
Genre
Avontuur, Strategie
Releasedatum
29 augustus 2017
Franchise
Rayman Raving Rabbids, Mario
Publisher
Nintendo
Developer
Ubisoft
Platformen
Switch

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

E3 2017 Official Conference Presentation

Behind the Scenes video

E3 2017 Onthullingstrailer

Belangrijke updates

 • Top 5 beste E3 2017 games volgens Rox

  Het was weer een feestje afgelopen E3 met allerlei nieuwe aankondigingen! Dit is de top 5 beste E3 2017 games volgens Rox. Let op: hierbij gaat het om games waar zij een afspraak voor had, waardoor helaas God of War en Call of Duty bijvoorbeeld afvallen.

  16 juni 2017 Rox van der Helm 13 reacties
 • Top 5 beste E3 2017 co-op games - Samen sta je sterk

  Games zijn er in alle maten, sommigen focussen op een singleplayer ervaring en anderen willen juist dat je samen speelt. In deze special kijken we naar de beste E3 2017 co-op games die voorbij zijn gekomen. Samen sta je immers sterk.

  15 juni 2017 Tom Boshouwers 4 reacties
 • Mario + Rabbids Kingdom Battle gameplay besproken [Gespeeld op E3 2017]

  Combineer knotsgekke konijnen met een Italiaanse loodgieter en diens kornuiten en het resultaat heet Mario + Rabbids. Dit is de Mario + Rabbids Kingdom Battle gameplay besproken: gestoordheid ten top.

  15 juni 2017 Rox van der Helm 2 reacties
 • De 5 beste Nintendo Switch exclusives van 2017

  We kijken vooruit naar de beste Nintendo Switch exclusives die er nog aankomen in 2017. Games als Fire Emblem Warriors en Pokken Tournament staan dus niet in de lijst omdat die ook op andere platformen te spelen zijn. Deze Switch games kun je nog voor het einde van het jaar spelen.

  14 juni 2017 Tom Boshouwers
 • Ubisoft toont Mario + Rabbids Kingdom Battle gameplay op E3

  De Mario Rabbids cross over game, getiteld Mario + Rabbids: Kingdom Battle, heeft de E3 persconferentie van Ubisoft afgetrapt. We kregen Mario + Rabbids Kingdom Battle gameplay te zien!

  12 juni 2017 Riffy Bol