ARMS

 • ARMS (Switch)
 • Releasedatum: 16 juni 2017
 • Platformen: Switch

ARMS

ARMS is een fighting game waarbij de Joy Con controllers van de Nintendo Switch kunnen worden gebruikt om in de game mee te vechten. Je strijdt tegen de computer of tegen iemand met verschillende personages, die ieder over andere aanvallen beschikken.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 12
Genre
Vechten
Releasedatum
16 juni 2017
Publisher
Nintendo
Developer
Nintendo
Platformen
Switch

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Arms 1.1 update voegt toeschouwer modus en LAN ondersteuning toe

  Arms is pas geleden op 16 juni uitgekomen en er is nu al een grote update voor de game uitgebracht. De Arms 1.1 update voegt de toeschouwer modus en LAN ondersteuning toe.

  28 juni 2017 Tristan Bogaers
 • ARMS Review - Een sterke multiplayer fighter

  Met games als Punch-Out en Super Smash Bros op haar CV heeft Nintendo genoeg ervaring met vechtgames. Die ervaring is in een nieuw product gegoten, genaamd ARMS. In deze ARMS review kijken we of deze fighter het niveau van de voorgaande vechtgames weet te bereiken.

  16 juni 2017 Tom Boshouwers
 • De 5 beste Nintendo Switch exclusives van 2017

  We kijken vooruit naar de beste Nintendo Switch exclusives die er nog aankomen in 2017. Games als Fire Emblem Warriors en Pokken Tournament staan dus niet in de lijst omdat die ook op andere platformen te spelen zijn. Deze Switch games kun je nog voor het einde van het jaar spelen.

  14 juni 2017 Tom Boshouwers
 • Nintendo toernooien voor Splatoon 2 & ARMS aanwezig op de E3

  Nintendo organiseert toernooien voor Splatoon 2 & ARMS op de E3. Dit werd vandaag bekendgemaakt. De Nintendo toernooien kunnen gevolgd worden via een livestream. De toernooien vinden plaats op dinsdag 13 juni (Splatoon 2) & donderdag 15 juni (ARMS).

  2 juni 2017 Jordy Gomes
 • Game releases juni - Tekken 7 en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

  Vorige maand hebben we genoten van Prey, Injustice 2 en The Surge. Ook deze maand komen er weer een aantal grote titels uit die de moeite waard zijn.

  1 juni 2017 Jeroen Kerkum 4 reacties