The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim is het land van de Nords. Zij zijn opgewassen tegen de strenge kou die in de regio heerst. Een duistere tijd breekt echter aan met de terugkomst van de legendarische draak en een burgeroorlog. Om het nog erger te maken is de koning van Skyrim vermoord. Donkere tijden worden voorspeld en het is aan jou de taak om de stabiliteit in de regio terug te brengen en in ere te herstellen.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Role-playing
Releasedatum
Q4 2017
Franchise
The Elder Scrolls
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks
Platformen
Switch, PC, Wii U, PS3, Xbox 360

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Top 5 toffe Nintendo Switch games - Hier moet je naar uitkijken!

  De Nintendo Switch gaat eindelijk uitkomen! Op 3 maart 2017 kunnen we aan de slag met het apparaat. Naast een compleet nieuwe console kunnen we voor de Switch ook nieuwe games verwachten. Welke games moet je zeker in de gaten houden? Wij zetten vijf toffe Nintendo Switch games om naar uit te kijken op een rij!

  13 januari 2017 Dave Beckers 4 reacties
 • Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

  13 januari 2017 Dave Beckers 7 reacties
 • Skyrim voor Nintendo Switch bevestigd door Bethesda

  Tijdens de persconferentie van Nintendo over haar nieuwe Switch console zijn we veel te weten gekomen over dit nieuwe apparaat, waaronder welke games ervoor uitkomen. Eén van die aankondigingen is dat Skyrim voor NIntendo Switch uitkomt.

  13 januari 2017 Philly Wagenaar
 • Deze game sequels wil de redactie graag zien

  In de PlayStation 2017 line-up wordt een vervolg op Bloodborne verwacht. Maar er zijn natuurlijk nog een hoop andere games die een sequel verdienen die nog niet aangekondigd zijn. De redactie geeft antwoord op de vraag: Welke game sequels wil jij graag zien en waarom?

  29 december 2016 Julius Tolle 4 reacties