The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim is het land van de Nords. Zij zijn opgewassen tegen de strenge kou die in de regio heerst. Een duistere tijd breekt echter aan met de terugkomst van de legendarische draak en een burgeroorlog. Om het nog erger te maken is de koning van Skyrim vermoord. Donkere tijden worden voorspeld en het is aan jou de taak om de stabiliteit in de regio terug te brengen en in ere te herstellen.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Role-playing
Releasedatum
Q4 2017
Franchise
The Elder Scrolls
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks
Platformen
Switch, PC, Wii U, PS3, Xbox 360

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • 10 toffe Nintendo Switch games - Deze komen er nog aan!

  De Nintendo Switch is hot en steeds meer games vinden hun weg naar de nieuwe console. Maar welke spellen zijn het waard om in de gaten te houden? Wij hebben tien toffe Nintendo Switch games voor je op een rijtje gezet.

  12 juli 2017 Rutger Meier
 • Skyrim voor Nintendo Switch krijgt Amiibo ondersteuning

  Tijdens de Bethesda E3 2017 presentatie zijn er aantal onthullingen gedaan waaronder de officiële bevestiging van The Elder Scrolls V: Skyrim voor de Switch. Ook kondigde Bethesda aan dat Skyrim voor Nintendo Switch Amiibo ondersteuning krijgt.

  12 juni 2017 Tristan Bogaers
 • Fallout 4 Skyrim Creation Club getoond tijdens presentatie Bethesda

  Tijdens de E3 persconferentie van Bethesda is de Fallout 4 Skyrim Creation Club getoond. Deze Creation Club laat je nieuwe content downloaden voor zowel Fallout 4 als voor Skyrim. De content wordt al in de zomer van dit jaar beschikbaar voor diverse apparaten.

  12 juni 2017 Tony van Leeuwen
 • E3 2017 Nintendo persconferentie verwachtingen - Mario, Switch en 3DS

  E3 komt er weer aan en dat betekent dat we veel nieuwe aankondigingen kunnen verwachten. Nintendo is weer aanwezig dit jaar met games voor de Switch en 3DS. In deze special zetten we onze E3 2017 Nintendo persconferentie verwachtingen op een rij.

  27 mei 2017 Tom Boshouwers 3 reacties
 • 7 Bethesda E3 2017 Verwachtingen - Games om naar uit te kijken

  De E3 2017 begint over minder dan drie weken en Bethesda geeft op maandag 12 juni om 04:00 Nederlandse tijd een persconferentie. Wij blikken alvast vooruit en hebben een overzicht gemaakt van onze verwachtingen voor deze persconferentie van Bethesda. In deze special zetten we zeven Bethesda E3 2017 verwachtingen op een rij.

  27 mei 2017 Jeroen Kerkum 7 reacties