Ben of ken jij iemand die nog op zoek is naar de ideale stageplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Binnenkort zijn wij namelijk op zoek naar redactionele stagiair(e)s.

Stageplek vanaf september 2017? Of zomerstage? Cover games, films en tech!

Vanuit ons kantoor in Amsterdam (goed bereikbaar met openbaar vervoer én auto) kom je full-time ons team versterken. We bieden een uitdagende, leuke en vrije stage met veel mogelijkheden tot ontplooiing. Als redactionele stagiair kom je uit een communicatieve of journalistieke studierichting en heb je ervaring met het op papier zetten van boeiende teksten. Interesse in games, films, tv-series of tech is uiteraard wel een pré.

Je zal aan alles dat de Nederlandse entertainment-industrie te bieden heeft blootgesteld worden. Dit is dan ook de ideale opstap naar een carrière hierbinnen. Wat we van jou verwachten is een leuke, spontane en flexibele houding. Daarvoor terug krijg je een hoop ervaring en plezier in een jong team. Wat voor jou? Solliciteer dan!

Periode
Per juli, augustus of september. Minimaal 3 maanden, bij voorkeur 5 dagen per week. Als je een zomerstage wilt in juli of augustus voor enkele weken is dat bespreekbaar.

Meer informatie?
Bekijk de vacatures (games, film en tech), waarmee je ook snel je stage door je studie kunt laten goedkeuren.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV en motivatie plus foto naar Rox van der Helm (r.v.d.helm@xgn.nl). Ook voor vragen kun je bij Rox terecht.

Tot snel op de redactie?!

Stage redactie voor games, films en tech!

Stage redactie voor games, films en tech!

Stage redactie voor games, films en tech!