Call of Duty: WW2

 • Call of Duty: WW2 (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 3 november 2017
 • Platformen: Switch, PS4, Xbox One, PC

Call of Duty: WW2

Call of Duty keert terug naar zijn oorsprong met Call of Duty - WWII, een ervaring die de Tweede Wereldoorlog herdefinieert voor een nieuwe gaming-generatie. Land tijdens D-Day in Normandië en vecht je een weg dwars door Europa, langs iconische locaties uit de meest monumentale oorlog uit de geschiedenis. Ervaar klassieke Call of Duty gevechten, de band van broederschap en de onvergefelijke aard van een oorlog tegen een wereldmacht die uit is op tirannie.

3 Volgers

0 In collectie

1 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Shooter, First-person shooter
Releasedatum
3 november 2017
Franchise
Call of Duty
Publisher
Activision
Developer
Sledgehammer Games
Platformen
Switch, PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Official Call of Duty®: WWII Reveal Trailer

Belangrijke updates

 • Top 5 beste E3 2017 games volgens Hugo

  De E3 was van epische proporties met games in alle vormen en maten, van de indie-developer die zijn laptopje openklapt op een nabijgelegen parkeerplaats, tot de AAA-publishers die volledige venues en enorme standruimte afhuren om hun nieuwste games te tonen. Deze vijf pareltjes zijn diep op mijn netvlies gebrand; dit is mijn top 5 beste E3 2017 games!

  18 juni 2017 Hugo Welkers 14 reacties
 • Top 10 E3 games die dit jaar nog zullen uitkomen

  Afgelopen week zijn er zoveel goede games, DLC en hardware aangekondigd dat we met veel plezier vooruit kijken naar de rest van het jaar. Daarom hebben we de beste E3 games die nog dit jaar uitkomen op een rijtje gezet.

  17 juni 2017 Tristan Bogaers 23 reacties
 • De top 5 beste E3 2017 games volgens Jimmy

  Een eerste E3-jaargang heeft een hoop legendarische herinneringen voor mij gecreëerd. Er zijn namelijk een heleboel mooie titels en afspraken langsgekomen waar ik over een paar jaar nog steeds aan denk. Maar nu de onmogelijke taak om een top 5 beste E3 2017 games samen te stellen. Bereid je voor op mijn hersenspinsels!

  17 juni 2017 Jimmy Kemkes 3 reacties
 • Call of Duty WW2 multiplayer hands-on [Gespeeld op E3 2017]

  Steeds verder ging de Call of Duty-franchise de toekomst in, met wisselende reacties. Ontwikkelaar Sledgehammer heeft deze futuristische voortgang tot een stilstand geroepen, om eindelijk terug te keren naar de roots. Of deze eerste ervaring goud weet te behalen, vind je hier in de Call of Duty WW2 multiplayer hands-on.

  16 juni 2017 Jimmy Kemkes 3 reacties
 • Call of Duty WW2 multiplayer trailer onthuld

  De Call of Duty WW2 multiplayer trailer is vandaag onthuld. We zien hier de eerste beelden van de nieuwe Call of Duty game die teruggaat naar de Tweede Wereldoorlog. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  13 juni 2017 Jordy Gomes